piatok 5. augusta 2016

Moja vlasová starostlivosť

Nechcem sa chváliť, ale veľa ľudí mi v poslednom čase hovorí: Ach, ty máš tak pekné vlasy! Čo na ne používaš? A moja odpoveď vždy znie: Skús prírodný šampón, naozaj pomáha! a vo chvíli, keď to poviem, sa dotyčný človek na mňa díva výrazom, a kde ho mám asi podľa teba kúpiť?!
Nech sa páči, tu.

Možno od tohto článku čakáte päť produktov, masku, olejček, šampón, kondicionér a neviem čo ešte, vďaka ktorým sú moje vlasy také aké sú, možno očakávate, že za svoju starostlivosť o vlasy dám niečo vyše dvadsiatich eur, luxusnú kozmetiku, ale nie. Mne stačí jeden prírodný šampón, v hodnote dvoch drogérkových. Jednoduché.  Ten dlhý odsek pod fotkou je niečo ako recenzia spojená s príbehom, preto, príjemné čítanie!





Keďže sa jedná o čisto prírodný šampón a moje vlasy zatiaľ okúsili iba chemické šampóny (s výnimkou jedného), môj prvý dojem z tohto produktu bol katastrofálny. Vlasy som mala suché a bez života, preto som si začala hovoriť, že tieto prírodňáky nie sú teda nič pre mňa. Avšak ubehlo pár dní, medzitým aj ďalšie umývanie vlasov, a keď mi vlasy uschli, niečo ma zarazilo. Boli oveľa krajšie, lesklejšie a konečne aj poddajné. Zamyslela som sa. Takýto výsledok, žeby mi spravil šampón, ktorý ma takto ešte nikdy neprekvapil? Nie, na tom bude niečo iné. Žiarovka v hlave blikla a ja som konečne začala uvažovať o druhej šanci pre prírodňák. Ani po druhom umytí vlasov týmto šampónom som neskákala štyri metre vysoko, ale nepopieram, že prírodňák si u mňa získal sympatie. Už som nemala pocit, že moje vlasy vážia tri kilá, prestala som používať všetky moje doterajšie masky na vlasy, olejčeky a tak podobne a div sa svetu, tento prírodný šampón sa stal mojím najobľúbenejším. Neviem, či je to tak úplne pravda, ale počiatočnú nespokojnosť si odôvodňujem tým, že keď celé roky používate chemické šampóny, a naraz vaše vlasy dostanú šok v podobe vegan šampónu, hodnú chvíľu im potrvá dokým si naň zvyknú. Osobne sa mi tento produkt veľmi páči a všetkým ho môžem len vrele doporučiť- treba naň len trochu trpezlivosti :)

10 komentárov:

  1. Ja mam od Skin Blossom ocni krem, cistici gel a krem a jsem velmi spokojena🌿

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podľa mňa sme už také závislé na produktoch, ktoré sme doteraz používali, že sa ich nevieme vzdať :D Ak mám suché vlasy, tak si na nich dám olejček aj dvakrát denne a hneď sa cítim lepšie. Neviem si predstaviť, že by som ho mala prestať používať, pretože moje vlasy sú fakt extrém... ale myslím, že v kombinácii s týmto šampónom by to šlo :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se vždycky snažím o vlasy starat, nějakou dobu to dodržuju a pak se mi zase nechce :/ :D Taky bych ale chtěla vyzkoušet něco více šetrného pro vlasy.

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja se o vlasy nikdy moc nestarala a kupodivu jsem je i tak mela vzdycky zdravy a celkem hezky. nevim, komu nebo cemu za to vdecim :-D ale kolikrat si rikam, ze nejakou peci bych jim prece jen obcas doprat mohla.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je super, že jsi přírodnímu šamponu dala další šanci a díky tomu pozoruješ takové změny na svých vlasech :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skin blossom som pouzivala na pleť a bola som najspokojnejšia , určite vyskušam !

    OdpovedaťOdstrániť