sobota 7. novembra 2015

2. Because!

Zistila som, že..

1. milujem jablká z našej záhradky
2. nové tik- taky majú krásne vianočné potlače!
3. som sa úplne zamilovala do vianočných svetrov, najlepšie, keď sú na nich soby, alebo vianočné nápisy! (teraz si pripadám ako totálne malé usoplené decko, ale :D )
4. stále nemám nápady na písanie.. Máte to tak tiež? Mám totiž pocit, že to je takou tou jesennou depkou. Že by to lístie?
5. sa mi zapáčili kombinácie sveter+náhrdelník
6. reklamy na coca colu sú kúzelné <33
7. vianoce sú za dvermi a ja ešte stále nemám darčeky!!! Ja ich predsa mám vždy 2 mesiace dopredu!!
8. niekedy by som najradšej nemala hlavu
9. nemám rada citovo dojímajúce filmy
10. netreba odsudzovať ľudí s hociakými chorobami. Sú to tiež ľudia ako my, oni nemôžu za to, čo im bolo súdené.

Dúfam, že ste pri tých posledných bodoch veľmi nezosmutneli, alebo som vám neprivodila zlú náladu. Hold, ale aj také veci sa stávajú.





Niekedy si treba spraviť aspoň nejaké malé radosti. Či už budete nadšení zo zajtrajška, alebo si natrháte kvety, ktoré vám budú zdobiť izbu. Nepotrebujete ani žiadne peniaze.

10 komentárov:

  1. KONEČNE niekto chápe a zdieľa môj názor na reklamy na CocaColu :D
    Sima's Bliss

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V 3. bode sme úplne rovnaké, tiež milujem vianočne potlače svetrov!:) darčeky tiež nemám nakúpené, ale dnes som si začala robiť zoznam čo komu tak snaď to zas neskončí nakupami na poslednu chvílu:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau , nápady mne sa teraz lejú po hlave a písala by som každý deň zeby to bolo tým počasím, ? :D , hm mojej dcérke som kúpila na vianoce včera také bodíčka so snehuliačikom ktorý ma na sebe vianočnú výzdobu ♥

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Svetry se sobama a dětinské? NE! Nebo snad to pyžamo s mickey mousem, co si přeju k Vánocům je taky dětinské? No.. asi ano :D Jinak bod č.8 mě dost pobavil! Jen s těmi články to mám jinak, mám seznam strašně moc témat v mobilu a jen čekám, kdy na ně přijde řada :)
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to sa máš! Aj mne sa už trošku začínajú kopiť, ale stále neviem či tie, ktoré som si vymyslela budú čitateľov baviť. :D

      Odstrániť