štvrtok 3. septembra 2015

Na čo (nikdy) nemáme čas

Ahojte!
Drvivej väčšine u škola začala a s ňou aj vstupné písomky, nemilé stretnutia s učiteľmi a bohvie čo ešte.. aby ste si nemysleli- školu mám rada, len ku nej niekedy nechovám veľmi priateľský vzťah. :-) . Keďže si myslím, že teraz toho má každý nad hlavu a nemá čas si ešte vymýšľať čo by si asi tak na ďalší deň obliekol, pretože to je môj najväčší problém- vymyslieť to, mám tu pre vás pár tipov, čo by som si do školy (alebo aj inde) obliekla ja. Sú tu pohodlné outfity, ale aj také, ktoré sa hodia skôr na spoločenskejšiu udalosť. Je to len na vás, aký štýl preferujete :)



1. S nádychom leta: Keď som zostavovala tento outfit, myslela som len na to, ako veľmi mi chýba leto. Možno preto má aj zakomponovanú kvietkovú čelenku, ktovie. Fotoaparát- to je tiež veľmi dôležité. Keď idete niekde s rodinou a kamarátmi, vždy sa naskytne chvíľa, ktorú si jednoducho musíte, alebo chcete zaznamenať. Také chvíle milujem :)
"Anka World"


2. Arogancia: Neviem, prečo som tejto kombinácii dala názov Arogancia - keďže na mňa pôsobí celkom milo, viem však, že som sa zamilovala do tohto topu a hodiniek! Keby som mohla tak si ich hneď zaobstarám! 


Untitled #1








3. Ležérna elegancia: Pre tých, ktorý sa radi obliekajú pekne, no neradi vyčnievajú z davu. Tento štýl mi veľmi pripomína oblečenie módnej kritičky na prehliadke. Čo vám? Prezlečiete sa do módnej kritičky? :)
Veľmi sa mi páči sukňa - tá je taktiež aj základ celého outfitu. Je dosť výrazná, s kvetinovým vzorom, preto si myslím, že k tejto kombinácii už nie je nutné pridávať ešte niečo výraznejšie :)

Beautiful


4. "Anka World" : Tento outfit ma -dá sa povedať charakterizuje. Možno nie práve tak, ako ma okolie vidí, skôr tak, aká by som chcela byť. Stále funny, milá a zábavná. Ospravedlňujem sa, že je tento článok taký krátky, ale veď viete, začiatok školy a nám už tá ropucha naplánovala 4 písomky! 
-tá moja funny nálada v poslednej vete-

Magical outFit
































Čo vy? Inšpirujete sa? Dúfam, že áno <3


Bye, AňaLoves









4 komentáre:

  1. Páči sa mi ten prvý a štvrtý. Sukne síce nenosím, ale v poslednom čase som im tak nejak prišla na chuť, no preferujem len tie s široké sukne s vysokým pásom. Nuž, neviem ich nikde zohnať. :D Okuliare by sa mi určite nehodili pretože mám hlavu ako televízor, takže to by som vyradila, ale inak je to naozaj pekné. Obzvlášť sa mi páči ten svetrík pri štvrtom outfite. :3
    Charlotte z blogu http://faylotte.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť