utorok 17. marca 2015

Beautiful while

Každý zažívame krásne chvíle, ktoré nám vytvoria malé darčeky,potešenia každodenného života, alebo iné radosti. U mňa jedna takáto krásna chvíľa nastala vtedy, ked mi prišiel balíček, alebo skôr obálka z e-shopu womanology.  Naozaj nechápem tie pani na pošte, pretože tento mini balík označili za obálku..

Z e-shopu som teda dostala dve veci k recenzii- kvetinkovú čelenku a zlatý set. Musím sa priznať, nerobila som si veľké nádeje ohľadom zabalenia a kvality výrobku, pretože už som si čo- to zažila od postovnezdarma, čiže ma táto zásielka veľmi milo prekvapila. Prvú vec, ktorú si u tohto balíčku pochvaľujem je to, že zabalenie produktov je naozaj vynikajúce. Hneď keď som otvorila zásielku, zarazila som sa, lebo som si nič fialové neobjednala. A mala som pravdu. Fialový nebol produkt, ale taštička v ktorej bol zabalený. Oceňujem aj obálku s bublinkovou výstužou, pretože vďaka nej sa nemajú produkty ako zničiť.

Kvetinová čelenka  10/10
Na túto čelenku som sa tešila asi najviac. Zaujala ma jednoduchosťou a pri tom dokonalosťou. Áno, správne, som na nej závislá.
Čelenka padne na každý tip hlavy, pretože je na gumičku a tak sa dá prispôsobiť. Keďže je čierna, doporučujem ju najmä tmavovláskam, ale nie je to podmienka. Kvietky sú na čelenke pripevnené veľmi dobre a tiež kvalitne, preto sa nemusíte obávať, že by sa vám v nej zachytili vlasy.




Zlatý set 10/10
Po takomto náhrdelníku som už dlho túžila a keď sú k nemu aj náušnice, tak bod pre mňa!
U tohto setu som sa obávala len jedného- že náušnice mi budú na uchu černať. A predstavte
si, že nečernajú! Mám pocit,že ma smola obišla, lebo ešte som nenarazila na náušnice na e-shope, ktoré by moje požiadavky spĺňali. Náhrdelník ma až tak veľmi nezaujal, ale to asi iba tým, že ak keď ho v poslednej dobe nosím často, nejako naň nemám náladu (ach, tá náladovosť!). Inak som s ním 100% spokojná.















Dúfam, že sa vám recenzia páčila a ak aj vy máte nejaký svoj obľúbený e-shop, alebo poznáte stránku womanology, dajte mi vedieť do komentára! Budem sa tešiť! 

5 komentárov:

  1. Z eshopom postovnezdarma máš zlé skúsenosti? Ja všade čítam len nadšené recenzie ! Ženy zrejme napíšu hocičo, len aby dostali produkt zadarmo.

    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY :) Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to sa zdá aj mne. Niektoré blogerky asi blogujú len pre produkty zdarma. :)

      Odstrániť
  2. Krásne veci si si objednala :) nemám skúsenosti so spomínaným eshopom a dokonca ani so stránkou, hah. Ale môj obľúbený eshop je parfums.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pozriem, uvidím, možno sa stane mojím obľúbeným :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny post. Aj ja som z nimi sppolupraacovala. Ak chceš môžeš sa pozrieť :) Budem rada za komentáár :) ♥♥♥ http://zidozimekablog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť