pondelok 26. septembra 2016

Pondelky

Nechápem, ako niekto môže mať rád pondelky. Stačí, ak ten človek praje "Krásny pondelok", "Príjemný pondelok", "Veľa síl do nového pondelka!" a už je v mojej nemilosti. Pondelky nie sú len strašné prebudenie sa po víkende, pondelky sú u mňa aj jedny z najnáročnejších dní. Áno, keď teraz napíšem, že som mala "len" sedem hodín, (lebo chápem, že veľa z vás majú kludne 8, či 9 hodín), bude sa niektorým zdať, že odbije 14:05 a ja idem čau pan tau domov, vyvalím šunky s mobilom v ruke a papkám si svoj vysnívaný obedík. Nechcem sa tu ľutovať, ale tento rok som si hudobnú dala veľmi zle. Možno aj najhoršie, bohužiaľ. Ja sa totiž doma zastavím len na takú hodinku, počas ktorej sa najem, zbalím, docvičujem posledné takty, tvárim sa, že ma trojka z fyziky vôbec nezaujíma a idem. To je ten lepší prípad. Lebo sú aj dni, keď sa doma nezastavím vôbec. Napríklad taký štvrtok. Ráno idem normálne 7:50 do školy, mám (vďakabohu!) len šesť hodín+ krúžok zo slovenčiny, ktorý je mimochodom do tretej, ale ja som veľký rebel a odchádzam o druhej, keďže 14:20 mám spev a podotýkam, o druhej odchádzam z krúžku, čiže plus päť minút aby som sa (s prepáčením) vytrepala zo školy a 15 minút šlapem na druhú stranu Dubnice. Viete čo je skulinka ? Nechodím na školské obedy.

Šťastné ovečky v Trenčianskej závade. Aj ja sa tak chcem vyvaľovať! 




A to som sa tešila do školy, irónia, nie?

Keďže asi viem, že vás moje rozhorčovanie nad tým, aké mám ťažké dni veľmi zaujíma, napíšte mi dnes komentár ako ste sa mali, či sa vám prihodilo niečo vtipné alebo naopak, strašné. Alebo viete čo, napíšte mi hocičo. Strofu z vašej obľúbenej básne, aký bude podľa vás svet za 30 rokov alebo to, prečo tak hrozne vyzerám na fotkách. Túto skutočnosť som stále nevyriešila. Napíšte, čo chcete, poteším sa všetkému.


Ovečky na konci článku sú.. k zlepšeniu nálady. Ale, aj tak nič pondelky nezlepší ._. !
- teda, okrem toho, ak je nová časť The Big Bang Theory, potom je reč o inom

7 komentárov:

  1. Já pondělky nemám ráda a teď už nemám ráda i neděli, protože po ní hned následuje pondělí a práce :D

    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám v pondelok len jeden predmet v škole, ale je úplne hrozný, takže sa na ne tiež veľmi neteším. Včera sme mali otváraciu párty, ktorú sme organizovali a nebola som s tým veľmi spokojná :/
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pondělky a další dny se změní k lepšímu tehdy, až budeš dělat to co tě baví a naplňuje. Pak si jen budeš do diáře psát události, na které zajdeš a budeš vděčná za každičký den :)Zní to možná ironicky, ale mě to funguje :)

    http://markpo.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Problém je v tom, že mám ten deň taký nabitý, že už sa mi do neho žiadna príjemná aktivita nevojde. :(

      Odstrániť
  4. Ja som na strednej pondelky nejako extra v láske nemala. Ale keďže už som na VŠ a nemám nejako extra ťažký pondelok v škole, už sa naň aj tešíM :D ʕ•͡ᴥ•ʔ

    * Le blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť