utorok 23. augusta 2016

Zelené nebo-aktívne peklo?

Naozaj som neplánovala, že keď budem recenzovať tieto dva produkty, vzniknú mi dva protiklady. Najradšej by som písala len kladné články plné pozitívnych slov, ktoré vám po dlhom dni dodajú energiu, no keďže nerada slepo vychvaľujem, znova sa stretneme s aktívnym sklamaním. Ale, máme tu aj nejaké to nebo, tak začnime najprv s tým!


1. Medovková limonáda (bomba do kúpeľa)

Prvé, čo je treba spomenúť, je skutočnosť, ako krásne táto bomba do kúpeľa vonia! Osobne nevidím medzi vôňou medovky a mäty rozdiel, lebo obidve voňajú božsky a veľmi sviežo.  Keď odbalíte celofán, v ktorom je bomba zabalená, bude sa vám zdať, že vysušuje pokožku, keďže jej textúra pripomína soľ do kúpeľa (aspoň to sa zdalo mne). Nemusíte mať však obavy. Krásne hydratuje, metaforicky pokožku pohladí- ak sa to tak dá popísať, dokonale prevonia celú vašu kúpeľňu (aj vás samozrejme) a ja si to neodpustím, ale mať dobrovoľne vaňu zelenú ako bazén v Riu, kde príčina však nebol vodný kvet, je skrátka úžasné :D .




2. Prírodné mydlo Carbone s aktívnym uhlím 

Nie je to tak úplné kozmetické peklo, no neviem ako inak mám nazvať moje skúsenosti s aktívnym uhlím. Mne nepomáha. Každý produkt ktorý som s touto zložkou použila, mi akurát stiahol pleť a- to je všetko. Avšak, v horších prípadoch sa dial opak, než sa mal diať, čo spôsobilo ďalšie vyrážky. Plus tohoto mydla však je, že sa veľmi dobre drží a spod nie je rovný, ale mierne zaoblený. Iným blogerkám, ktoré toto mydlo skúšali však vyhovovalo link na článok tu, preto ak mu chcete dať šancu môžete si ho kúpiť TU. Nie je to zas až tak veľká investícia, preto myslím, že za skúšku sa určite oplatí. Každý máme inú pleť :) 



Aký máte názor na tieto produkty vy?

16 komentárov:

  1. bomba s vôňou medovky musí voňať úžasné!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta bomba bude určitě skvělá, takové věci do koupele zbožňuji! O mýdlech s aktivním uhlím už jsem hodně četla, ale ještě nezkoušela.. a raději zatím ani nebudu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako píšem- každý má inú pleť, možno tebe sadne :)

      Odstrániť
  3. Po této značce už dlouho pokukuji, takže děkuji za tipy :-)

    All my cosmetics GFC: Pavla Kopuletá

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle značka vypadá skvěle. Bomba do koupele mě zaujala a komentář týkající se Ria mě rozesmál, haha :D A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie bomby som skúšala, ale cena na jedno použitie mi príde premrštená a o mydle som už tiež čítala negatívne reakcie. Niektoré slečny na FB v skupine kozmetiky netestovaná na zvieratách písali presne to isté.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, cena za jedno použitie nie je nízka, no môže sa to brať ako veľmi dobrý tip na darček, pretože tento produkt ani na pohľad nepôsobí lacno. :)
      Veľmi sa mi páči tvoj posledný článok, no neviem ako ho okomentovať, každopádne farba ten žehličky je úžasná!♥

      Odstrániť
  6. tuhle vodni bombu mam doma, teda jinou barvicku, ale tuhle znacku a desne se na ni tesiiiiim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vodní bobmu soaphoria jsem měla doma a ach ach ta vůně, a černé mýdlo mám na wishlistu, ale zatím jsem ho nepořídila. Ale plánuji článek o mýdlech na pleť, takže určitě ho zkusím :-)

    The Word of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jee tu bombu som mala aj ja, bola super. Veľmi mám rada tieto bomby do kúpeľa. :)

    OdpovedaťOdstrániť