štvrtok 30. júna 2016

Všade samé citrusy

Zdravím!
Máte aj vy pocit, že celý tento školský rok nejako veľmi rýchlo ubehol? Ani sa nenazdám a už ma budú strašiť maturitou, taký mám pocit z tohto maratónu s časom, ktorý sa mi, asi rád vysmieva.
Každopádne, keďže o pár hodín začnú už (konečne!) oficiálne prázdniny a k nim patria dovolenky, more, tábory, výlety.. mám tu pre vás moje dva must have na toto leto a budem veľmi rada, keď mi do komentára aj vy napíšete, ako sa vám produkty páčia, poprípade, či vás zaujali. Ďakujem!

1. Čistiace tonikum 2 v 1 
Už keď si prečítate zadnú stranu škatuľky tohto produktu zistíte, že o vašu pleť je dobre postarané. V jednom kroku dobre vyčistí, zmatní a zvládne aj tonizáciu vašej pleti. Toto tonikum má príjemnú citrónovú vôňu, ktorá nie je vtieravá a vzhľad citrónového mlieka. Naozaj, keď nanesiete toto tonikum na kozmetický tampónik vyzerá to, ako by ste tam kvapkali žlté mlieko. Na pleti, ale samozrejme nezanecháva žiaden farebný filter, iba príjemnú citrusovú vôňu.
Po umytí je moja pleť zbavená mastnoty a každej pochybnosti, že by bola špinavá. Pre mňa sa toto tonikum určite radí medzi moje top produkty na leto keďže po jeho nanesení je moja pleť svieža no nie mastná a čo je hlavné, pomáha mi bojovať s vyrážkami a problematickou pleťou, pretože po dlhšom používaní vidím výsledky a som s nimi veľmi spokojná. :)





2. Balzam na nohy  

Kým som tento balzam nenašla prehliadaním stránok weledy, ani som nevedela, že niečo také vôbec existuje. Netušila som,  že by jestvoval produkt, ktorý by mi zjemnil pokožku nôh do piatich minút a nohy by mi po ňom neostali mastné. Doteraz si živo pamätám, ako som si nohy krémovala normálnym, obyčajným krémom na doporučenie mojej mamy, vraj potom budem mať chodidlá  pekné a jemné. Samozrejme, po obyčajnom kréme boli mastné a neraz sa mi aj stalo, že som sa šmykla. Toľko k môjmu detstvu.
Našťastie, o tomto balzame sa nedá povedať, že by bol mastný, takže na leto bude určite výborný. Tiež vonia po citrusoch, a tiež mu to pridáva iba plusové body. Má dezodoračné účinky, preto nehrozí, že by vám po použití nasledujúcich šesť hodín chodidlá nepríjemne zapáchali. Neviem čo dodať, môžem vám ho len doporučiť!



Máte aj vy svoje must have na toto leto? Dajte mi o nich vedieť v komentári! 

Za produkty veľmi pekne ďakujem značke prírodnej kozmetiky Weleda.

11 komentárov:

  1. Určitě to bude micelárka od Biodermy, ta růžová!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám oba produkty, a jsou naprosto dokonalý a je miluji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To tonikum vůbec nevypadá špatně :) Jinak já aktuálně žádný must-have nemám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moje must have je termální voda od Avéne a deodorant od TianDe. Jinak tonikum vypadá dobře, jen mám strach aby mi nevysušila pleť. S Weledou zatím žádné zkušenosti nemám.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že veľmi suchej pleti by nemusel tak dobre vyhovovať, no mne sa veľmi vysušoval nos, mala som na ňom aj šupinky a toto tonikum naň pôsobilo priaznivo. Treba vyskúšať :)

      Odstrániť
  5. Môj must have na leto je kokosový olej a balzámik na nohy z eshopu krasnakazdyden.cz Nohy bosé (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mam z citronu nejradeji citronovou limonadu pekne s ledem, to je moje must have, led :-D

    OdpovedaťOdstrániť