piatok 17. júna 2016

Čo som dostala k narodeninám?

Ak sa ma ktokoľvek cez tento mesiac spýtal, čo by som si priala k narodeninám, moja odpoveď bola, že buď neviem, alebo, že by som si priala knihu. Ako som tie darčeky postupne dostávala, nakoniec ľudia, ktorí sa ma pýtali, čo by som chcela, dobrali iniciatívu do vlastných rúk a prišli s vlastným nápadom- ktorý nebola kniha. Každý darček ma nesmierne potešil a bola som v siedmom nebi, keď som potom videla, koľko ľudí si na mňa spomenulo. A bola som v siedmom nebi, keď som potom videla, koľko kníh vlastne na moju poličku pribudlo.



1. Knihy
No.. ehm.. Tento rok som sa nejako rozšupla, nemyslíte? :D Celkovo do mojej zbierky pribudlo 7 kníh. Dve som na narodeniny dostala, tri som si na narodeniny sama darovala a dve posledné som dostala na recenziu, ale keďže prišli krátko pred 3.6. a zatiaľ ich môžem len odporučiť, rada ich do tohoto článku zaradím. Mini question, chceli by ste na nejakú z týchto kníh špeciálnu recenziu? Osobne totiž neplánujem písať na ne nejaký článok, okrem Jíst, meditovat, milovat,ale keby ste mali záujem, napríklad o recenziu na Nevypovedané, ktorá kniha mi teraz príde ako taký menší boom!, či na Vymyslela som si ťa, veľmi rada vám vyhoviem :)

2. Garnier čistiaci gél
Ďalší do zbierky! Neviem, ešte som si naň nespravila názor hodný recenzie, takže ešte netuším, či ho budem oslavovať, alebo ho posielať do večných pekiel. Ako rada hovorím, môj názor si musí ešte poriadne opracovať! 

3. Mydlo a balzam
Je to bio, nie je to testované na zvieratách a ešte to aj tak krásne vonia. Prosím si to! 
Myslím si, že pre milovníkov všetkého prírodného, možno aj pre veganov, budú tieto výrobky ako stvorené. Vyrába ich jedna paní z Dubnice nad Váhom a ja som ich dostala od skvelej Dianky. O mydielkách som písala článok minulý rok, kde som vám aj prácu tohto šikovného človeka trošku objasnila. Nájdete ho tu. 

4. Super telo "chudnúce" tabletky
Toto je jedna z vecí, ktoré ma na mojich narodeninách potešila najviac. Ide o tabletky na chudnutie, ktoré vám ale veľmi schudnúť nepomôžu, keďže sa jedná o tik-taky. Veľmi ma to pobavilo a na tejto krabičke je ešte aj ten najlepší slogan, ktorý som kedy čítala: "Hlad je choroba a preto sa treba poriadne najesť, aby telo malo silu s ňou bojovať!                                                                                                                                         + ešte krásne tričko, ktoré myslím, nepotrebuje komentár :)



8 komentárov: