piatok 25. marca 2016

Spring photoshoot

 V poslednej dobe mám veľmi kreatívnu náladu. Síce nijaké hmotné výrobky netvorím, lebo na ne jednoducho nie je čas, ale existujú u mňa chvíľky, keď si zoberiem von foťák a fotky sa už cvakajú sami. Uznávam, niektoré nie sú bohvieaké originálne, no skúste si hľadať zaujímavejšiu púpavu!
Ozaj, je už u vás jar? A čo si vlastne predstavujete pod pojmom prišla ku nám jar? Mne sa hneď vybaví slniečko, sedmokrásky, členkové ponožky, pofidérni zajačikovia v lidli, súťaže, na ktorých si porotcovia presadzujú svojich žiakov a hlavne, dobrá nálada!



 Aww, toto je moja najobľúbenejšia fotka za celý mesiac. Zbožňujem sedmokrásky! <33



Myslím, že aj z malých nedostatkov sa môže vykľuť krásna fotka :)


 Samozrejme, nebol by to článok s fotkami, keby tu nebola naša krásna Dubnická obloha. Síce s pár obláčikmi, ale povedzme si pravdu, tých si nikto nevšíma. 








-naša originálna púpava- 


"Zlé ihličie, nechoď mi do objektívu!"



Have a nice sunny day,
xoxo AnkaLoves 


9 komentárov:

  1. U nás jsem sedmikrásky ještě neviděla, ale miluji jaro právě kvůli tomu, jak se všechno probouzí k životu. Fotky jsou nádherné a nejvíce se mi líbí ta 3. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vznikla na našom školskom dvore, keď sme sa s kamarátkou rozhodli fotiť outfit. Outfit sme neodftili, ale oblohu áno! :D

      Odstrániť
  2. Ani sm si neuvedomila poriadne, ze je jar kym somnevidela tvoje krasne fotky!


    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fotky sú krásne...skutočne z nich srší jar :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť