nedeľa 20. marca 2016

New in!

Peknú nedeľu prajem!
Hneď, ako som usadla za počítač ma google privítal animáciou jari- musím uznať, táto je naozaj zlatá :). Prvý jarný deň! Priznávam, vonku to tak vôbec nevyzerá, pretože bez zimnej bundy a šálu by som ďaleko nedošla. Ani slniečko nám veľmi nepraje a predpokladám, že v niektorej časti Slovenska určite aj prší, čiže- ak už ste kdekoľvek, nič vám nezabráni (ani počasie) prečítať si o mojich novinkách za posledné dva týždne. 




1. Denim košeľa
U košieľkoholika vždy viete, čo od neho čakať, väčšinou košele. Ja som na nich už pomaly závislá a vždy keď sa mi naskytne príležitosť si nejakú košeľu kúpiť, väčšinou skončí v mojom nákupnom košíku. Táto je ale iná ako ostatné a to je práve to, prečo si s ňou nie som veľmi istá. Má krátke rukávy a keď ju moja sestra uvidela tak povedala len: "Bože, to čo je za vykopávku!" 

2. Amica
Zas a znova. Môj  názor na tento zázrak už poznáte, teraz by som dodala len to, že by ju mohli vyrábať po väčších baleniach, nikomu by to neuškodilo. 
Ak si ju kúpite, tak to s ňou veľmi neprežeňte, lebo ak si ako ja čistíte pleť ráno aj večer, vaša pokožka môže po tejto vodičke zostať suchá a miestami sa začať šúpať. A práve na to tu máme ďalší produkt!

3. Face cream
Keďže sa môj nos veľmi často šúpe, je takmer nemožné naň naniesť nejaký maskovací produkt tak, aby to nebolo vidieť. Tento problém som chcela odstrániť nejakým poriadne mastným krémom, preto som si objednala z Avonu toto čudo. Absolútne to nepomáha a po uhorkách nevonia. Palec dole. 

4. Lak 
Tento tmavočervený lak je môj úplne najobľúbenejší a keď už si raz za uhorský rok nechty nalakujem, tak len týmto. Príde mi, že sa hodí na každé ročné obdobie a na nechtoch drží ako priklincovaný a zatretý maltou!

..with love, AnkaLoves

12 komentárov:

  1. Ta košile vypadá moc pěkně. A ten lak taky, jedna z mých oblíbených bare! Zvu tě ke mě na blog, právě tam probíhá Giveaway/jarní soutěž:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta košile se mi brutálně líbí. Za kolik jsi ji pořídila? Jinak budu moc ráda když se podíváš i ke mě na blog a hodíš mi nějaký komentář. A navíc teď za odběr blogu přes google plus každému posílám malou pozornost.
    Můj blog
    S láskou Rose :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Košieľka ma stála nejaké dve eurá vo výpredaji.. :D a blog máš pekný, dávam odber :)

      Odstrániť
  3. U nás to taky moc na první jarní den nevypadalo. Barvička laku se mi moc líbí a škoda pleťového krému, že ti nepomáhá.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toho pleťového krému mi je ľúto, ďalšia vec, ktorá mi tu bude ležať. :(

      Odstrániť
  4. Ta košile vypadá skvěle. :)
    Já jsem byla v sobotu v Praze a taky jsem si něco málo koupila. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež poznáš také to, "idem sa len pozrieť" a nakoniec tam vykúpiš skoro celý obchod?! :D Mne sa to stáva skoro stále! :D

      Odstrániť
  5. krásna košeľa. :)
    http://awfulontheinside.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť