piatok 12. februára 2016

Košieľky


Jedným z mojich obľúbených kúskov oblečenia sú práve košele. Všetkých vzorov, farieb, štýlov. Nie je to však ale paradox, že nemám ani jednu flanelku? Nikdy ma to k nim veľmi neťahalo- alebo skôr som na ne nikde poriadne nenarazila, čo si myslím, je veľká škoda, lebo do mojej zbierky by sa mi taký kúsok hodil. Ale späť k téme. Nepovažujem sa za nejakú kráľovnú košieľok, keďže si nemyslím, že by som s mojou zásobou mohla konkurovať blogerkám nad 10 košieľ, asi tak. No mne to nevadí, rada tieto kúsky nosím, preto vám o nich aj teraz píšem. Celkovo mám 9 košieľ, inak to číslo predtým bolo úplne random, nevedela som, že ich mám toľko a z toho nosím len také tri, pretože toto šialené ročné obdobie je jednoducho nevyspytateľné a nechcem riskovať ochorenie zapríčinené tenkou látkou. Vážne nie. Pokúsim sa vám teraz moju zbierku predstaviť, no vopred vás upozorňujem, že mám absolútneho altzheimera na obchody kde som dané kúsky kúpila, čiže ma prosím ospravedlňte, ak si nebudem vedieť spomenúť :D

1. Vtáčiky
Jednou z mojich obľúbených košieľ je práve táto s kolibríkmi, ktorú niekedy dopĺňam pekným náhrdelníkom. Je síce asi o tri čísla väčšia, ale ja som ju v tom obchode jednoducho nemohla nechať!


značka: Dorothy Perkins


2. Keď nemám čo na seba
Na tých bad days je najhoršie, že nikdy poriadne neviem čo na seba. Je to ten najhorší vrchol mojej depky. Táto je z hm a je veľmi príjemná :)


značka: HM


3. Biela klasika
Základom každého šatníka je podľa mňa biela košeľa. Dá sa skombinovať rôznymi spôsobmi a stále nie je "okukaná". Bohužiaľ, na tejto sú mi trochu dlhšie rukávy a preto ju veľmi nenosím.


značka: Next
4. Károvaná
Aj táto košeľa je mi o pár čísel väčšia, no keby som si mala vybrať či chcem svoje číslo alebo 42, prikloním sa k väčšej variante. S väčšín kúskom sa totiž dá nájsť aj veľa nových kombinácii, ako napríklad si z tejto košele spraviť šaty, ktoré nevyzerajú vôbec zle!




5.,6. Dve chúďatká na záver
Ani jednu z týchto košieľ už nenosím, pretože 1. (fialová) sa mi nepáči a 2. je mi veľká. Vážne, veľká. Obidve sa však asi skoro ukážu na mojom vinted. 




Toto bol trochu väčší výber mojej zbierky- len to, čo som považovala aspoň z časti za fotogenické. 

8 komentárov: