piatok 18. decembra 2015

Ideálny darček?

Keď z nejakej strany počujem, že moja kamarátka ešte nemá skompletizované darčeky pre rodinu mama, tata a spol., idú sa mi panenky otáčať. Ja som mala darčeky už v októbri!
Osobne dúfam, že do skupiny vyššie nepatríte.

Rozhodla som sa dnes napísať trochu netradičný článok, lebo sa mi doma nakúpili takéto pekné drobnosti a mne bliklo v hlave- to by bol ideálny darček!
áno, dnes mám dobrú náladu, heh





1. Ponožky: Myslím, že tento kúsok nesmie chýbať pod žiadnym stromčekom. A naviac, títo tučniaci sú takí zlatí! Kúpila som ich i Tescu za cca 2,50€ a myslím, že na to, aké sú tieto ponožtičky teplé je cena veľmi prijateľná. 

2. Sprchový gél: Na mojej fotke nie je tak dobre vidieť, keďže má taký špeciálny vianočný vzhľad, no viete. Je z Avonu, no cenu vám neviem povedať, bohužiaľ. Váš sprchový gél ale nemusí byť práve takýto. Podľa mňa poteší každý s peknou vôňou :)

3. Náušnice: Mne osobne sa momentálne zapáčili tieto dvojité: no potom, ako som videla že mi vôbec nepristanú som sa radšej uchýlila k milšej a detskejšej variante. Niekoho ale môže potešiť oboje!

4. Lesk na pery: Tento od rimmelu som mala teraz nedávno ku nejakému časopisu, ktorý bol cca do 2€- čiže super! Lesky potešia skôr mladšie generácie, alebo aj tie staršie, mne tento kradne potajomky mama, takže :D

5. Lak: Dokonale božský! Nádherná kráľovská modrá, ktorá bude vidieť aj na koniec chodníka! Po asi dvoch vrstvách ale začne byť trocha drsný, čiže by som ho doporučovala skôr na tie výnimočnejšie udalosti a nie len tak do školy/práce.

Kúpili ste/alebo máte niečo z týchto vecí na svojom zozname pre Ježiška? 

10 komentárov: