pondelok 16. novembra 2015

Niečo ako recenzia?

Viem, že asi nie všetci už rozmýšľate nad dobrými vianočnými darčekmi (no už by ste mali), ale verím, že sa nájde aj hŕstka takých, ktorí majú nakúpené už mesiac dopredu. Samozrejme,pred tú prvú skupinu tu mám super dva tipy, čo dať kamarátke, mame, sestre. Jednoducho tomu nežnejšiemu pohlaviu!

1. Ozdôbka na ucho 
Klasické náušnice, dvojité náušnice, rozťahováky.. To je klišé! Čo takto potešiť svoju sestru či kamarátku týmto štýlovým doplnkom?

Túto záušnicu som dostala od eshopu womanology, taktiež aj s náhrdelníkom nižšie. No a keďže vám ich ponúkam ako dva tipy na darček, tieto produkty ma veľmi milo prekvapili!
Pre výbere takejto veci ako sú záušnice(ca) si treba dávať pozor- nie na to, aby vás neuhryzli, ale na ich veľkosť. Ak totiž neviete, čo dať svojej najlepšej "bff" a viete, že má malé uši, tak vualáá! Darček pre ňu ako stvorený! Naozaj, záušnica nepadne na ucho každému. Aj ja som s ňou mala trošku problém, no keď som ju skúšala na kamarátkach, každej veľmi pristala- aj veľkosťou! Kvalita je veľmi dobrá, nič sa neodlupuje, zatiaľ ani nečerná, takže palec hore!





Keby bolo po mojom, tak ho nazvem UltraMegaHiperExtraDokonalý náhrdelník, ale bolo by to neforemné, čiže :D
Je božský. Nádherný. Kvalitný. Úplne som sa do ňho zamilovala! Keďže je biely, tak sa mi aj ku všetkému hodí, takže ďalšie +! Možno je trochu drahší, ale jeho cene aj patrične odpovedá. Keby som ho ja dostala pod stromček, človeka, ktorý mi ho dal, by som milovala! (a ja nemilujem každého)
A áno, videli ste ho už aj v outfite! 





12 komentárov:

  1. Ta náušnice za ucho vypadá zajímavě. Někde na stránkách jsem viděla takovou náušnici ve tvaru ještěrky a vypadalo to dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Náhrdelník krásný :) náušnice je taky super, líbí se mi ty s tím "řetízkem", které si jen přiděláš nahoru na ucho a nemusíš mít dírku. Já je ale nenosím,mám trochu odstáté uši, tak to nechci ještě zvýrazňovat :D
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa práveže také veľmi nepáčia, sama som jednu vlastnila, žiadna sláva to teda nebola. ;D

      Odstrániť
  3. Ty náušnice jsou zajímavý, takové jsem nikdy neměla, ale myslím, že by mi sedli, každopádně bych je někdy určitě chtěla vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta náušnice, to je teda něco, nikdy jsem nic podobného neviděla.. :D To je teda fakt pecka :)) A ten náhrdelník,je taky krásný, ten by se mi teď hodil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jéé, ta náušnica je krásna!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten náhrdelník se mi moc líbí, takové velké mám ráda!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť