streda 25. novembra 2015

Iva Musilová: Andílci

Vonku už napadol prvý sneh, (ktorý sa už roztopil) a preto vám s radosťou môžem predstaviť túto skvelú knihu plnú super návodov! Nebudem predsa písať o vianočných anjelikoch keď je vonku 15°C, nie?!

Motto: Každý z nás je anjel s jedným krídlom. Aby sme mohli letieť, musíme sa objať. 
Luciano De Crescendo


Na vianoce sa všetky kníhkupectvá idú pretrhnúť, kto bude mať lepšie ceny a knižnú ponuku. Priznávam, aj týchto knižiek plných kreatívnych nápadov nie je málo. Podľa mňa ide ale vždy o to, ako autor knihu napíše.  Pri dobrom autorovi sa totiž aj z toho najťažšieho nápadu stáva ľahký objav! 

 "Vlastnoručne vyrobený anjel sa môže stať vašim ochrancom nie len v dobe Vianoc. Tým, že ho zhotovíte sami, mu vdýchnete kúsok svojej duše!"

Akoby sa na pohľad mohlo zdať, kniha nie je určená len na tvorenie pre deti, veľa nápadov sa určite zapáči aj dospelým. 
Keď som na knihu narazila, moja prvá myšlienka bola: "Ďalšia kniha s peknými nápadmi, ale materiál bude stáť viac, než kniha sama." Ach, tie moje predsudky! Ide o tvorenie z tradičných materiálov, ako sú textil, drevo, papier, drôt, podkova.. - čo značne oceňujem, pretože keď môžete použiť niečo, čo máte doma, bez toho, aby ste si museli materiál dokupovať a vyrobiť z neho niečo ešte krajšie.. hotová nádhera! :)

Knihu môžem len doporučiť, pre šikovné ruky ako stvorená. Sama by som ju veľmi rada dostala na vianoce, ale keďže ju už mám doma, môžem sa z nej radovať vopred. :) (kúpiť si ju môžete TU)

"A co je na nich nejlepší? Můžete si je vyrobit z toho, co máte zrovna po ruce, co najdete v lese, na pláži, nebo ve vlastní kuchyni. Pusťte se do tvorby ze šišek, ze špulky, z knoflíků, z mušliček, z koření nebo z těstovin, z vařečky, ze zátky, ale i ze zipů, z pohlednice nebo z kartonu od vajíček a mnoha dalších netradičních materiálů. Výsledek bude půvabný, práce zábavná a snadná."

2 komentáre:

  1. Rozkošná kniha ♥ Rada by som si niečo také vyskúšala.

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Táto kniha je fakt super :).


    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť