pondelok 6. júla 2015

Tips for summer alebo keď vás bazény omrzia

Ubiehajúcim časom pozorujem, že už sme sa prehupli do letných dní, plných pohody, jedenia, táborov a slnenia sa. Bohužiaľ s veľkým žiaľom si dovolím poznamenať, že tieto dni začali naozaj ubiehať iba na listoch kalendára. Priznávam, nejaká tridsiatka ku nám občas zablúdi (ok, dnes bolo 36°C,pššt) , ale to len občas.A keď už, tak to len veľmi nepodarená tridsiatka! Povedzme si, ale otvorene, v týchto miestami preháňkových dňoch určite aj vy už splietate plány na vysnívané leto, to aj s podrobnosťami samozrejme a keďže mi hlavou behajú rovnaké myšlienky ako aj vám, mám tu pre vás pár tipov ako si to leto trošku okoreniť!

1. Bicykel na hipstera
Radi experimentujete? Máte doma, alebo ste našli odhodenú niekde v meste starú skladačku (t.j. bicykel) ? A vlastne to nemusí byť ani skladačka, stačí obyčajný starý funkčný bicykel. Čo tak si ho farbou v spreji prerobiť na váš vysnívaný? Budete vyzerať retro a na ulici nebudete prehliadaný!

2. Shoping tour
Všetci máme radi nové veci, poprípade nakupovanie nových vecí. Pre tú druhú skupinu tu mám dobrý tip: vydajte sa s kamarátkou na Shoping tour po meste. Môžete si zasúťažiť v tom, kto bude mať horší outfit, alebo kto nájde najkrajšo-najštýlovejší kúsok do vašeho šatníka! Možností je naozaj veľa, stačí si vybrať!

3. The colour run
Chcete si zabehnúť svojich 5 najšťastnejších kilometrov na Zemi? Áno, tento úlet konečne prišiel aj na Slovensko- konkrétne do Bratislavy! S kamarátkou sa naň už chystáme, no sme úplné anitalenty na beh, čiže to bude veľmi radostné. Pridá sa ku nám niekto? :)



3 komentáre:

  1. The Color run vyzerá zaujímavo, no nanešťastie som podobný prípad ako ty - som totiž talentovaný antitalent :D No možno...
    Inak pekný článok :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tím kolem to mám v plánu až přijedu domu, tak snad se to povede! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super tipy, pretože mňa bazén omrzí tak po dvoch hodinách, keď som bola malá, vydržala by som pri bazéne celý deň, ale teraz je to pre mňa už celkom nuda :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť