štvrtok 2. júla 2015

Aha! /2/

Neviem ako vy, ale ja keď sa cez prázdniny nudím, tak prvá vec, ktorá ma zabaví je prezeranie facebooku všeobecne. Žiadna propagácia, facebook ju nepotrebuje. No a kedže som sa ku mne dostali jedny úžasné mydlá a balzámy z fb stránky Mydielka pre radosť od slečny (paní?), ktorá tieto zázraky vyrába, chcem vám ju predstaviť! preto píšem nové aha, of course..

Ako som už spomínala, paní má založenú svoju fb stránku, na ktorej predáva ručne robené mydlá, krémy a podobne. Stránka ako celok na mňa pôsobí veľmi milo a dôverčivo, a ani jej v týchto ohľadoch nemôžem krivdiť, lebo aj taká je. Fotky priamo vystihujú výrobok, nemáte na nich len to zbytočné načačkanie (omáčku?), ale len čistý produkt taký ako je. Aspoň viete čo si objednávate, všakže ebay? 
Peelingové kávové mydielko s obsahom kofeínu 


Taktiež veľmi kladne hodnotím aj to, že nebudete na vašich komentároch dlho čakať na odpoveď, čo sa myslím naozaj zíde keď sa vám nechce písať správa a prvé čo je po ruke je komentár nepíšem, že to nerobím :D .  Popisy k fotkám nie sú tiež na zahodenie, lebo paní vždy (väčšinou) postne fotku aj pred zretím mydiel, takže sa máte na čo tešiť. :) 

Levanduľa s letným nádychom

To by bolo teda z môjho hodnotenia tejto stránky všetko. Mne  osobne sa veľmi zapáčila, no a to samozrejme nie len ona, ale aj produkty, čakajte recenziu! :) Nakoniec tohto hodnotenia vám dám ešte dám ochutnať z fotiek niektorých mydiel, ktoré sa mi osobne výzorom veľmi zapáčili, dúfam, že aj u vás budú favoritmi! Užívajte prázdniny!

Výživné mydielko s červeným vínom a smotanou

5 komentárov:

  1. Vše vypadá skvěle :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-ryor-ocniho-kremu.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tie vyzerajú úžasne! Ďakujem za tip, stránku si určite pôjdem prezrieť :)

    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to kávové mydielko je brutálne :O normálne by som ho aj spapala :D :D
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A ja mylela ze to jsou bonbonky a ono nic :D !
    dreammorebabe

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zjedla by som to :D krása :)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť