piatok 3. apríla 2015

Som pokusný zajačik! 1.)

Byť blogerom je niekedy práca na plný úväzok aj s časťou okolo zdravia. Ja vám teda prinášam rubriku kde budem testovať menšie novinky v supermarketoch, cukrovinky, ale nebudem ich jesť iba ja, pretože samozrejme každý má iné chute, preto so mnou bude vždy nejaký člen rodiny ako pokusný zajačik č.2. Vrhnime sa na ochutnávanie! :)


1. Croissant 7days: Po rozbalení je croissant zabalený tak, ako sme zvyknutí pri rezoch od 7 daysu, to oceňujem, tým je vyriešený problém toho, že by sa čokoláda rozpadla (popukala) keby ste sa croissantu dotkli. Chuť by som nejako prsne necharakterizovala, lebo ju každý už asi poznáme z obyčajného croissantu. Tento je iba zabalený v 30% čokoláde. 

2.Ovocňák: Ospravedlňujem sa, ale tejto produkt nie je dostupný na Sk , ale iba v Čěsku kedže je to český produkt. Je to 100% šťava z jablka a rakytníku bez pridania cukru, konzervantov.. Musím, ale priznať, že mne chutila veľmi sladko a nielen mne, čiže by som tým písmenám na zadnej  strane obalu veľmi neverila.

3. Bingo strawberry: Táto čokoláda ma zaujala najviac obalom, lebo pôsobila veľmi jednoducho ako aj jej cena. Normálne by som ju ale veľmi neodporúčala, ak nechcete jednoduchú jahodovú čokoládu. Je to taký priemer, ktorý dúfam každý poznáme, ale ak tieto čokolády obľubujete, tak prečo nie ? :)

4.Deby čokoláda: Tieto kocky čokoládiek sú veľmi praktické vtedy, keď potrebujete nasýtiť celú triedu. Áno, viem, že ich je tak 3, alebo 4 kusy, ale aj tak mi to balenie príde praktické :)). K chuti sa radšej nevyjadrujem..

Neviem prečo, ale väčšina takýchto recenzií u mňa skončí zle. Asi to bude preto, že mi veľmi nechutia sladkosti. Nabudúce to už dúfam bude lepšie. Hádam sa moje chuťové bunky dovtedy nezbláznia..  

9 komentárov:

  1. Zaujímavý typ príspevku, počula som len o 7Days a musím priznať, že mi veľmi nechutí, pretože tá kombinácia "čokoláda+suché pečivo" mi nejde dokopy, radšej mám klasický. A chcela som sa spýtať - budeš "recenzovať" aj nejaké cudzokrajné? Cez internet sa dá kúpiť veľa amerických, anglických či japonských cukroviniek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som o tom rozmýšľala, že by som si niečo takto objednala, ale bojím na poštovného. Nechcem si minúť všetky moje úspory :)

      Odstrániť
    2. Mňa to tiež zaujíma, treba pohľadať nejaké, niekde určite ponúkajú poštovné zdarma. :)

      Odstrániť
    3. ked som teraz pozerala, tak také bežné poštovné je cca 95 kč. To by som si toho musela objednať viac, aby sa to oplatilo. :(

      Odstrániť
    4. To je pravda.. tak nech niečo dobré nájdeš, potom sa teším na nové príspevky. :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajímavý nápad na článek. Pěkné:)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na mňa všetko moc čokoládové...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ovocňáka som zohnala aj v obchode na Slovensku ;) inač fajn článok ...

    OdpovedaťOdstrániť