piatok 10. apríla 2015

Päť ľudí, päť vecí /2/- Čo neznášam?

Ahojte!
Dnes vás vítam pri mojej rubrike päť ľudí, päť vecí, tentokrát na tému-čo neznášam. Poďme do toho!
Malý tip: ak máte práve teraz dobrú náladu, tento príspevok nečítajte :D

1. Keď mi niekto povie: "Neboj, nemáš mať prečo tú trému, je tam predsa polo prázdna koncertka." Kedže nemám o vstúpenia núdzu, táto veta sa u mňa vyskytuje celom často a úprimne, nemám ju vôbec v láske, pretože keď vystupujem, oveľa lepšie sa mi spieva pred plným publikom :) . Je to zvláštne, nie ?

2. Meteorologický hurikán- toto slovné spojenie môžete v poslednom čase počuť vyslovené z mojich úst veľmi často, lebo toto počasie, no, je vidieť, že bol 1. apríl.. Nie, že by som tieto slová nemala rada, ale všetci v mojom okolí už nimi opovrhujú, preto sa snažím si ich sprotiviť.

3. Paradentol: Áno, hovorte si, že som už úplný blázon keď nemám rada zubnú pasu, ale táto je pre mňa príšerná čo sa týka chuti, lebo účinok má, ale to je asi tak všetko.

4. Krátke záclony: Toho človeka, ktorý tento bytový doplnok vymyslel, by som najradšej kopla. Mne sa krátke záclony veľmi protivia, pretože skracujú celé okno. Proti tým dlhým nič nemám, zatiaľ..

5. Gýče a klišé: Síce som totálna ovca, čiže mám všetky veci tohto typu, ale vôbec ich neobľubujem. Predstavte si, že idete po chodníku a dievča naľavo od vás má taký istý šál ako vy. Trapas.  

Dúfam, že vás táto séria článkov ešte stále baví a že vždy si nájdete so mnou niečo, čo máme spoločné. Viem, že som určite na milión vecí v tomto príspevku zabudla, ale to som ja. Kráľovná klišé.

3 komentáre:

  1. Některým slovům jsem ani nerozuměla, asi právě proto, že jsem z Česka, ale jinak super článek!:D:)
    http://teriblossom.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, děkuju za komentář moc mě potěšil :-) ! JInak s bodem č.5 úplně souhlasím :)
    http://thereflectionofmylife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné téma :D :D A ja som na tom tak isto s tým že radšej vystupujem pred plnou koncertkou ako pred polopráznou :D Vždy ked vídem na "podium" tak je to zvláštny pocit ked sa na teba pozerá 500-1000 ľudí korých nepozáš ale aj tak im "vyčaríš" úsmev na tvári :) http://zidozimekablog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť