pondelok 9. marca 2015

MMO: Február

Mám pocit, že za tento mesiac sa mi tu tých obľúbencov nejako zhromaždilo, preto som tentokrát trochu pozmenila rozloženie článku. Prajem príjemné čítanie :))



Ako som už písala, forma napísaného textu bude tentoraz iná ako tá, na ktorú ste zvyknutý, ale dúfam, že sa vám zapáči .:))


1. Cosmopolitan, La femme: Keďže nepatrím k skupine, ktorá si každý mesiac kupuje nové výtlačky časopisov, mám právo si niekedy nejaké kúpiť, no nie? Cosmopolitan ma zaujal rozsiahlou objektívnosťou článkov. o móde, chudnutí a zdraví. Časopis La femme ma zase uchvátil informáciami z iných častí Slovenska ku ktorým sa nedostanem :)

2. Ronald Dahl- Hastrošovci: Túto klasiku o dvoch ( povedzme že sú to ľudia) veľmi zákerných, ale pritom vtipných postavách, pozná každý správny čitateľ. Asi sa pýtate prečo práve v mesiaci Február je v mojich obľúbencoch ( nie, neprečítala som ju až teraz!). Pretože na začiatku Marca je v našej škole školské kolo Hviezdoslavov Kubín a ja sa ho zúčastním vyzbrojená poviedkou od Dahla. Samozrejme, nečakám, že sa umiestnim, pretože povedzme si otvorene, Hastrošovci nie sú dobrý výber na získanie miesta. Ja sa ale nejdem umiestniť, ja idem iba pokúšať trému :))

3. Baby lips, Rimmel 60 secons: Štvrtý swap, dobrý swap! Ako ste si už mohli všimnúť na mojom blogu, robila som swap s Monikou od ktorej mám tieto dva úžasné darčeky ( taktiež krém a sprchovací gél) ktoré ste už dúfam videli v minulom príspevku: TU . Baby lips je ako Baby lips- myslím tým veľmi dobrý, na úrovni Maybelline. Lak od rimmelu som ešte nemala, ale myslím, že moje prvotné očakávania tento lak splnil na výbornú. (môžete očakávať v blízkej dobe recenziu)

4.Hodinky: Dobre, poďme od tej kozmetiky na chvíľku stranou. Na každý druhý blog na ktorý sa pozriete má v nejakom článku (nemusí to byť len ootd, ale aj recenzia.. )autorka hodinky. V poslednej dobe sa mi zdá, že už pomaly prestávame s vyťahovaním mobilov na konci hodiny, ale prechádzame na jednoduchšiu formu- pozretia sa na ruku.

5. Essence hand cream, Rossman schower gel: Krémy zbožňujem. Je mi jedno ako vyzerajú, hlavne, že sa ľahko rozotierajú. Tieto moje požiadavky krém 24 Hand protection 100% splňuje a ešte k tomu aj krásne vonia.
Ak mám nejaký typ "sprcháčov" naozaj veľmi rada, tak je to tento. Nemusím si kupovať plné balenie, stačí menšie, ktorého náplň ak je dobrá, určite si kúpim balenie plné.

Máte aj vy skúsenosti s niektorým s produktov? Dajte mi o ňom vedieť do komentára, nech sa o ňom viac dozviem!

6 komentárov:

  1. Od Essence také mám pár krémů na ruce a jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok! Hastrošovcov som zatiaľ nečítala, ale viem, o čo ide :)

    http://zoniaworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to o veľa prichádzaš! Je to veľmi zábavné a vtipné čítanie- no, vlastne sa tam väčšinou nasmeješ na čiernom humore, ale aj to sa ráta, či ? :)

      Odstrániť
  3. Poznám tú trému recitačného, už zajtra idem na nemecký a anglický jazykový kvet, tak si držme palce. :D Našťastie slovenský nám teraz v škole zrušili, lebo sa posunul a nikto by to s takým neskorým ohlásením nestíhal.
    Hastrošovcov som nečítala, pôsobilo to na mňa ako rozprávka, keď som to v kníhkupectve videla, ale kto vie, možno sa k tomu v dospelosti niekedy vrátim.
    A pekný článok, páči sa mi takýto typ "obľúbencov" z rôznych odvetví. :)
    www.infinity-of-books.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a to je náhoda ! Aj ja idem zajtra na ten Kubín . Každopádne, držím ti palce :)

      Odstrániť