sobota 8. júla 2017

Weleda spŕška

Aj vám by sa zišiel dážď? Trošku čerstvého osvieženia v týchto horúcich dňoch? Aj mne. 
Avšak, môžem vám priniesť len spŕšku čerstvých produktov z Weledy, snáď vás osvieži podobne :) 





 1. Granátové jablko 24h Deo Roll-On
Tá fotka je úžasná, no nie? Vyzerá ako po dlhej ceste photoshopom, ale ubezpečujem vás, že som iba trochu poupravila jas. 
Tento deodorant je veľmi dobrý, vyhovuje mi ako jeho balenie, keďže to nie je sprej, ktorý by ničil ozónovú vrstvu aj príjemná vôňa, ktorá síce nevydrží celý deň, ale tých slušných sedem hodín zvláda. Deodorant má aj vyhovujúce balenie, zmestí sa všade a keďže je bez hliníkových solí, naozaj sa nemusíte báť, že niečím škodíte sebe alebo okoliu, taktiež je vegánsky. Na oblečení nezanecháva žiadne škvrny, ale chvíľu trvá, dokým uschne. Myslím si, že cena je vzhľadom na všetky tieto výhody primeraná, ale nemám s čím zrovnávať, nikde som žiadny podobný produkt nevidela. 




2. Kosatcový denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť
Asi je celkom divné, prečo si vyberám produkt určený pre normálnu pokožku, keď mám stále neustupujúce akné a mastnú pleť - dôvod je prostý. Recenzie sú naozaj podstatná vec, na ktorú by ste nemali v prípade výberu nejakého produktu zabúdať. Ja som hľadala krém, ktorý by vyživil pokožku, nebol mastný, ale zároveň by som sa po ňom cítila dobre. Znie to ako veľmi veľké požiadavky, viem, ale tento krém ich ustál. Prezerala som ponuku krémov od Weledy, a keď som zbadala tento, povedala som si, že som o ňom ešte nič nečítala a vidím ho prvýkrát, malo by sa to zmeniť. Pozerám, popis dobrý a zablúdila som k jedinej jednej recenzii, pozriem, či sa teda oplatí. Pani píše, na pleť so sklonmi k akné úplne ideálny. Takže, jasný favorit!
Od tohto produktu som neočakávala úplného zmiznutia akné, neviem, či také niečo je aj možné, nemala som ani predstavu, čo by asi mohol s vyrážkami robiť. Krém ich vysušuje. Kde sa však akné nevyskytuje, zostáva pleť jemná a vyživená. Naozaj neviem, ako sa im to podarilo, ale je to fakt. 
Ako teda zabrániť tvorbe vyrážok/skrátiť dobu výskytu?  
Hneď ako uvidíte, že sa vám na tvári tvorí postihnuté miesto, natrite ho týmto krémom a skrátite dobu trvania vyrážky. Ak toto miesto budete cca dva dni natierať zbadáte, ako sa vyrážka vysušuje, čiže akoby "preskočíte" pár dní, za ktoré by sa vyrážka ešte zväčšila - natretím zastavíte jej rast a bezpečne ju zlikvidujete.  
Takže keď si zoberieme, že ráno tento krém použijete, počkáte dokým sa vpije a nanesiete make-up, ak používate. Nemusíte mať žiadne obavy, či to bude v poriadku, že sa možno ovplyvní výdrž, krém skvelo funguje ako podklad pod make-up, takže dokonca, vydrží aj dlhšie. Za mňa stály favorit, všetky vyrážky mi síce nezmizli, to som ani neočakávala, ale aj tých pár mi stačí na to, dať prednosť tomuto výrobku pred nejakými pakšametlami z drogérie.  



3. Mandľový pleťový olej 
Úžasný ak máte suchú pleť, krásne vyživí. Aj mastňákov však poteší - určite poznáte ten pocit, keď skúšate nový produkt a zistíte, že vašu pokožku vysušuje trošku viac, než by bolo potrebné, niekedy až rozmýšľate nad tým, čo je vlastne mať mastnú pleť... Tento olej je v týchto prípadoch úplný s.o.s., nesmiete ho však naniesť zasa príliš, lebo, predsa, stále je to olej. Vráti pleť znovu do normálu a je príjemne hebká na dotyk. Vonia rovnako ako ostatné produkty z mandľovej rady, čiže veľmi príjemne a nenútene.



4. Weleda taška BIO bavlna 
Skvelá plátená taška, vhodná na úplne čokoľvek alebo kamkoľvek. Či už na kúpalisko, na nákup, na výlet alebo pre potešenie, je aj veľmi pekná :) Nápis Weleda sa podľa mňa nemá ani kedy zodrať, hmatom ani necítite, že by tam niečo bolo. Taška je z bio bavlny. Ak by ste si ju chceli zaobstarať či vedieť rozmery, kuknite sem: Weleda taška 


Ako sa vám produkty pozdávajú? Máte nejaký zaručený tip, ako prežiť teplo? 

verím, že áno
-AnkaLoves 

6 komentárov:

  1. Vůni granátového jablka jsem zkoušela, akorát jsem měla tělový olej a sprchový gel, vůně byla božská :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výrobky vypadají velmi příjemně. Líbí se mi i ta taška. Tip, jak přežít teplo, bych taky potřebovala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Granatove jablko? Weleda? Bozi kombinace ! A ta ttaska? Jakko awwww

    OdpovedaťOdstrániť