piatok 3. marca 2017

Krátke recenzie - CelluBlue!


Ahojte!
Ako si užívate prvých slnečných lúčov? Verím, že je aj u vás už pekne a zimu už vo svojom okolí nenachádzate, no vítate jar. 
Rozhodla som sa vydať takúto pravidelnú-nepravidelnú sériu článkov s úmyslom odporučiť vám, či  v opačnom prípade vystríhať vás pred niektorými produktmi- čím viac, tým lepšie! V dnešnom článku si preberieme žurnalistickú situáciu na Slovensku, značku Balea či staršiu novinku menom Cellublue. 
Hor sa do toho! 



Sprchový gél Balea
Každý, snáď každý videl tento úžasný sprchový gél od značky Balea a snáď každému učaroval svojim jednorožčím obalom a vôňou "hviezd a obláčikov". Asi sa nemýlim ak napíšem, že s týmto výrobkom určite neskočili vedľa, ale trafili úplne do čierneho.Všetky sprchové gély od tejto značky mám veľmi rada, sú krásne, voňavé a ešte aj lacné.  


Balans 
Som veľmi smutná z celej slovenskej žurnalistickej tvorby, čo sa týka predaja v stánkoch, ohľadom dievčensko-ženských časopisov. Väčšina z nich je o tom istom- reklama, reklama, reklama. Bezhlavé doporučovanie nových produktov, aj keď je väčšina z nich prepadák, je už bežné. Neberte ma zle, možno je problém vo mne, to nepopieram, lebo jednoducho nevidím význam v tom, podporovať články, ktoré sa zaoberajú vecami, ktoré sa dajú nájsť veľmi jednoducho na internete, doslova na vás dýchajú. Napríklad také cvičenie- nenávidím, keď je v takomto foto článku napísané To zvládne každý! a pritom je to cvik, o ktorý bez týždňového pokúšania sa ani nezakopnete. 
Do  dnešného článku som vybrala časopis, ktorý sa maximálne líši od všetkých ostatných. Dizajnom, ale hlavne svojim obsahom. Nenájdete tam nijaké sex tipy, módnu políciu či ako byť krajšia do jednej minúty. Ako už obálka napovedá, zistíte užitočné veci o domácnosti bez odpadu, umení ticha, meditácii a.. kuknite v stánku.   

(nechcem nikoho nijak uraziť, preto ak viete o nejakom vážne dobrom časopise, neváhajte mi to napísať do komentára ;) )  



Balea Soft&Clear Anti - Pickel maske
Na túto masku som sa veľmi tešila, dávala som jej veľké nádeje, že mi pomôže, no opak je pravdou. Nevidím v tomto produkte skoro žiadny zmysel, bola to zbytočná kúpa. Moju pleť mi maska vôbec nevyčistila, nevidela som rozdiel pred a po, ak nepočítam mini čierne šupky, ktoré nie a nie zmiznúť. Určite neodporúčam. 


CelluBlue 
Tento produkt mi prišiel na recenziu ešte na konci septembra, no recenziu naň dávam až teraz. Prečo a z akého dôvodu? 
"Masáže pomocí CelluBlue napodobuje pohyby vakuové masáže. Pomocí baněk se vytváří podtlak, který pomáhá rozbíjet tukové buňky. Baňky jemně nasávají pokožku a tím ji masírují a prokrvují. Podtlakem narušené tukové buňky jsou vyplavovány lymfatickým systémem z těla ven. Pokožka je tak okysličená, prokrvená a postupně se zbavuje tukových zásob. Stejně se stabilizuje prokrvení a lymfatická cirkulace. Organismus se příjemně regeneruje a omlazuje."

Úplne laicky a zjednodušene, ide o banku, vďaka ktorej by ste sa mali zbaviť celulitídy. Keď mi prišla ponuka tejto spolupráce, najprv som bola skeptická, no rozhodla som sa vyskúšať doposiaľ pre mňa neznáme. Produkt mi prišiel, všetko bolo fajn, hneď som sa pustila do skúšania, no už po týždni ma tie tri minúty bankovania nudili a omrzeli.  Na mesiac som prestala. O pár týždňov na to som sa rozhodla, že predsa len, stojí to za to poriadne tento produkt vyskúšať, vydržalo mi to rovný mesiac. Videla som zmeny! Bola som maximálne šťastná a rozhodnutá napísať vážne pozitívnu recenziu, no niečo mi do toho vošlo a článok som musela posunúť o týždeň naviac. 
Banku som nafotila, rozhodnutá začať s písaním. Avšak, pekne povedané, stará kamarátka sa vrátila. Po týždni! Ako keby som tomu nezasvätila celý mesiac, celulitída sa vrátila. 


Podľa môjho názoru tento produkt nefunguje, aspoň nie na mňa. Čítala som mnoho pozitívnych recenzií, kde si tento produkt dámy chválili, no bohužiaľ, ja toto napísať nemôžem. Balenie obsahuje návod, banku a praktické vrecúško, ktoré je veľmi pekné. Ak by ste sa chceli bližšie pozrieť na tento produkt, počítať si nejaké recenzie alebo si túto banku kúpiť, môžete na tomto odkaze  


S úprimným názorom,
 AnkaLoves 






2 komentáre:

  1. Ten sprcháč extréémne chcem :D
    Zo ženských časopisov čítam Cosmopolitan, ten mi vyhovuje. Asi aj vďaka kvôli darčekom :D
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi jsi mě přesvědčila, že ten sprchový gel nutně potřebuji. :-D Doteď jsem mu moc pozornosti nevěnovala, ale obal je fakt pěkný a jestli i tak pěkně voní.... :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť