nedeľa 12. februára 2017

Arnikové nakopnutie + súťaž!

Ahojte!
Ako sa vám darí plniť novoročné predsavzatia? Nebudem negatívna a verím, že vás neomrzeli a pokračujete v nich. Avšak ak potrebujete nakopnúť, čítajte ďalej!
Veľakrát počúvam: "Ach, toto tak krásne vonia. Stavím sa ale, že po kúpeli vôňa vyprchá..." , "toto ma má nakopnúť ku cvičeniu? Ale no tak.." Aj vy si toto hovoríte? Mám pre vás riešenie.

Arnikový sprchový gél 


Arnika v BIO kvalite osvieži pokožku, levanduľa upokojí vašu myseľ a rozmarín vám dodá novú energiu. Tento sprchovací gél pomáha zachovať prirodzenú hydratáciu pokožky. 
Svieža bylinne korenistá vôňa tohto sprchovacieho gélu vám vleje novú energiu do žíl - vôňa kombinuje aktivujúce účinky rozmarínu s uvoľňujúcimi účinkami levandule.
Narozdiel od iných sprchových gélov, tento má naozaj veľmi špecifickú vôňu. Nenašla som žiadny iný sprchový gél, ktorý by voňal rovnako, naozaj, žiadny.  Bohužiaľ, neviem vám s istotou napísať, či vonia úplne ako arnika, tento kvietok nemá silný pach. Avšak to mi nebráni napísať, že táto svieža vôňa je priam ideálna k nakopnutiu a znovuoživeniu vašich novoročných predsavzatí, zvlášť ak ide o pohyb. Konzistenciou sa podobá na priehľadnú, nie úplne stuhnutú želatínu, ktorej nebudete veriť, že tá vôňa pochádza od nej, vážne!
Neviem či je to tým, že ide o prírodný sprchový gél, ale v niektorých momentoch používania mi prišlo, ako keby som použila mydlo a nie gél. S výsledným efektom umytia to nemá nič spoločné, len mi to prišlo zvláštne, lebo na prírodné sprchové gély nie som zvyknutá.V ten moment som sa trochu zarazila, ale nebolo to niečo, čo by mi extra prekážalo. Veľmi oceňujem, že pri tomto balení je uzáver ešte poistený plastovým obalom, ktorý chráni produkt pred použitím niekoho iného, ako sa veľakrát v drogériách stáva.  Balenie má 200 ml, čo je o sto menej ako má obyčajný Balea sprcháč.
Aj keď možno necvičíte, tento gél vám pomôže skvelo naštartovať deň a vyčariť úsmev na tvári.

Zloženie: voda, alkohol, cocoyl glutamát disodný, coco-glukozid, glycerín, zmes prírodných éterických olejov, xantánová guma, cocoyl glutamát sodný, výťažok z kvetov arniky horskej, kyselina mliečna, kyselina citrónová, vitamín E, lecitín, glyceryl oleát, citrát hydrogenovaných glyceridov kyseliny palmitovej, askorbylpalmitát    

Súťaž! 

Viem, že nie je práve najľahšie zhodnotiť produkt z názoru niekoho iného, lepšie by bolo vyskúšať si ho a zhodnotiť sám, preto som pre vás pripravila v spolupráci s Weledou súťaž! 

Súťaží sa o dva produkty z Weledy, o mandľový hydratačný krém a o arnikový sprchovací gél + o jedno knižné prekvapenie odo mňa. 

Ako sa zapojiť? 
1. Byť odoberateľom môjho blogu cez gfc
2. Napísať ako plníte novoročné predsavzatia, ak nejaké máte :)
3. Pripísať email

Výherca bude jeden a koniec súťaže 28.2. 2017.
To je všetko, good luck! :)

6 komentárov:

  1. nemam nič :DDD
    n.princess@azet.sk
    gfc Nikola Benková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Weledy som ešte nič nemala, ale vidím ju snáď na každom blogu :D
    1.Blog sledujem ako Nikuš Semancová
    2.Tie klasické novoročné predsavzatia som si nedala, ale mám pár kozmetických, napríklad častejšie čistenie štetcov, čo sa mi zatiaľ darí alebo krotiť sa v nakupovaní kozmetiky, v čom sa tiež držím statočne :D
    3. nikussem@gmail.com
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GFC: Naomy Jakab
    Ja mám veĺa predstavzatí a niektoré plním a niektoré ešte nie,ako napr. naučiť sa nový jazyk. :)
    e-mail: naomyjakab@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gfc Katarína Sládečková
    Email sladeckova219@gmail.com

    Ja svoje predsavzatia plním perfektné ale tak to som si dala len že Biden pokračovať v nejedeni cukru. Už ho nejem 5 mesiacov cca od septembra a ani med či látka čosi pridáva do veci bez cukru zvaná Aspartam ktorá trvalo poškodzuje mozog či sorbitol ktorý zas spôsobuje žalúdočné problémy.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gfc Eva Richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Predsevzeti si nedavam.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Do soutěže se zatím nezapojím, ale jinak musím říct, že to vypadá dost lákavě, mají dobře vybraný obal, je takový energický. :)

    Days of Daysy

    OdpovedaťOdstrániť