streda 30. novembra 2016

Voňaj ako kvetinka!

Vždy alebo väčšinou, keď je na parfume/deodorante napísané, že produkt vonia po nejakom ovocí či kvete, prekypujem sklamaním. Nikdy som v drogérii nezacítila vôňu napríklad naozajstných pomarančov, jabĺk a tak podobne, vždy pre mňa boli tieto vône príliš sladké, umelé, iné ako v skutočnosti. Ponuka na prírodný deodorant ma preto veľmi príjemne nadchla, či splnil moje nároky sa dozviete už nižšie v recenzii .

Hneď prvá vec, ktorú som si všimla, bola samozrejme krabička. Nemôžem si pomôcť, ale tá ružová sa mi na nej nehorázne páči, aj v kombinácii so zlatými písmenkami je to skvelá kombinácia :).
Vôňa prekonala moje očakávania a jediná vec, ku ktorej by som ju mohla prirovnať sú len a len ruže. Nechápem, ako sa pracovníkom z Weledy podarilo tak presne zachytiť arómu tohto kvetu, ale nemám slov, keby som si teraz išla kúpiť do kvetinárstva kyticu ruží, takých, ktoré ale naozaj silnejšie voňajú a netrčia v kvetinárstve dlhú dobu, myslím, že by som po nastriekaní tohto deodorantu na nejaký iný predmet mala problém určiť, či skôr rozoznať jedno od druhého. Keby som túto vôňu mala nejako viac špecifikovať, bola by to prenikavá vôňa kvetov ruží, možno tam mierne cítiť trochu citrusov- zo začiatku hneď po nastriekaní mi príde tento deodorant silou a prenikavosťou podobný parfému, no ak chvíľu počkáte, výraznosť zoslabne, no nie až tak, že by ste nič necítili. Ak si po pár hodinách znovu privoniate k nastriekanému miestu, stále na ňom cítite tento raz už nevtieravú a veľmi jemnú kvetinovú vôňu.






Ako docieliť aby mi takýto deodorant/parfum vydržal čo najdlhšie?

1. Naniesť parfém na pulzujúce miesta na vašom tele
Samozrejme, každá z nás pozná jednoduché nanesenie parfumu na zápästia, avšak ak chcete byť ešte voňavejšia, doporučuje sa nastriekať parfum/deodorant aj na členky či na miesto nad kolenami. Vôňa totižto smeruje nahor a tým, že si nastriekate voňavý obsah na zápästia, následne ich o seba otriete a potom ešte priložíte na krk, niektoré molekuly sa vyparia s tým sa znižuje "voňavosť" produktu - samozrejme aj vás. :)

2. Naniesť pod parfum niečo mastné
Ako napríklad vazelínu či sa hneď po osprchovaní natrieť telovým mliekom a následne použiť produkt.

3. Na prevoňanie vlasov
Nastriekať si parfum hneď do čerstvo usušených vlasov je síce fajn, ale ak si vlasy neumývate každý deň a chcete by vám vlásky voňali rovnako pekne ako po umytí, skúste nastriekať deodorant/parfum na váš hrebeň/kefu na vlasy.




Spolu s deodorantom mi taktiež prišli vzorky parfumov od Weledy, od každého jeden. Úplne najviac sa mi zapáčil tento, konkrétne Jardin de Vie - agrume. Na stránkach Weledy je tento parfum charakterizovaný ako sladká ovocná vôňa mandarinky obohatená o citrusové tóny, ktorá vytvára nádherne povznášajúcu zmes. Myslím, že tieto slová môžem len potvrdiť, naozaj vonia krásne a vydrží celý deň.




















4 komentáre:

  1. Já měla posledně tři výrobky od různých značek s vůní růží a ani jedna nevoněla stejně. Hned jsem si na to vzpomněla, když jsem četla začátek článku. Od Weledy jsem ještě nic neměla, ale ráda bych něco vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám moc ráda květinové a jemné vůně :-)

    OdpovedaťOdstrániť