štvrtok 7. júla 2016

Čo robiť, keď sa cez leto nudíš!

Aj vy sa cez prázdniny nudíte? Hm, aj ja. Smutné, celý rok som sa na ne tešila a teraz sa každý deň budím s pocitom: Ehm, tak čo je nové na instagrame? Ak to máte rovnako, snáď vám moje tipy pomôžu! :)

1. Var! Peč! Tvor!
Či už nanuky, smoothie, raw koláčiky alebo si skúsite vymyslieť vlastnú špecialitu, vždy to bude krok dopredu pre vaše kulinárske zručnosti, zabavíte sa, je to aj dobrý žrút času a stavte sa, že vaši rodičia nebudú mať námietky :)




2. Nadväzuj nové priateľstvá (alebo upevňuj staré)
Hocikde. Choď do parku, na festival, hradné slávnosti, hug podujatia.. Všade sa to hemží ľuďmi, ktorých môžeš spoznať a čo ty vieš, môžu sa stať tvojimi najlepšími kamarátmi!

3. Šír okolo seba dobrú náladu
Buď pozitívny, usmievavý, šťastný, raduj sa zo skvelého počasia! Každý deň má veľa vlastností, vďaka ktorým máš dôvod na úsmev. A čo je najlepšie, za tvoje zdvihnuté kútiky nebudeš mať dobrý pocit len ty, ale aj všetci naokolo :)

4. Choď všade, kam sa dá
Všetko využi! Ide vaša rodina na zájazd? Choď s nimi! Idú kamaráti do kina pod hviezdami? Neváhaj! Piknik s najlepšou kamarátkou? Jasné! Rob všetko, na čo si nemal čas cez školský rok, lebo ani sa nenazdáš a je to tu zas, využi čas!

                                                                 5. Objavuj! 
Ak si plánoval ostať cez celé prázdniny doma, flákať sa a byť opálený len z obrazovky počítača, nemáš asi najväčšie ambície, či chuť cestovať. Nechceš ísť ďaleko, však? Mám skvelý nápad! Stavím sa, že keď sadneš na bicykel, skateboard alebo kolobežku a pôjdeš rovno za nosom, určite objavíš také krásne zákutia svojho mesta, o akých sa ti ani nesnívalo. Nemaj žiadne obavy, prinajhoršom nájdeš novú cestu do vedľajšej dediny cez potok alebo bandu feťákov, v najhoršom prípade :D

6. Opráš staré umenie
Hral si pred tromi rokmi na violu, no prestal si, lebo ťa hra na tento hudobný nástroj prestala baviť, ale kvôli rodičom si si ju stále nechal? Začni znova! Kreslil si? Písal poviedky? Znova začni! Áno, začiatky sú ťažké, no zatni zuby, pretože je to určite lepšie využitie času ako posúvať prstom príspevky na instagrame.

7. Športuj
Nepodarilo sa ti schudnúť do plaviek? Nevadí! Čo ti bráni byť vo fyzickej kondícii aj cez najteplejšie mesiace v roku? Stavím sa, že keď sa budeš stále hýbať s úsmevom na perách, ručička na váhe povolí!

ale hlavne..Užívaj si to! 

24 komentárov:

  1. Super článek, jen se chvilku nudit, na to nemám čas, pořád se kolem mě něco děje, až bych se někdy ráda na chvilku zastavila.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nudit se? Tak to ani neznám. Já si vždy něco najdu pro zpestření dne. Hlavně teď v létě je daleko víc možností, jak si ho taky užít. Ale dobrý téma na článek. Někdy potřebujeme trochu nakopnout. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SUPER článok Anička :) Fakt sa ti podaril :) Niektoré tvoje tipy určite využiejem :D Prípadne ich využijeme spolu :*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Když se nudíte, existuje jeden stoprocentně zaručené prostředek na zahnání nudy: začněte se učit. Když se začnete učit, váš mozek automaticky vymyslím milion věcí, které byste mohli dělat, abyste se nemuseli učit ;-) (zapiskyspekouna.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto je zatiaľ ten najlepší tip na zahnanie nudy :D vážne, ďakujem!

      Odstrániť
    2. Samozřejmě, když se učíš, tak ti najednou přijde jako atraktivní činnost úplně vše... mytí nádobí, sečení trávy, kydání hnoje...

      Odstrániť
  5. Veľmi pekný článok (: Ja nemám čas na nudu cez prázdniny, užívam si každú sekundu.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělé tipy :) Super blog :) já často čtu a píšu do deníku :) za měsíc jedeme stanovat na Slovensko, takže o zábavu mám postaráno :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc pěkný článek :) a skvělé tipy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já se uchýlím k učení se nových věcí - chtěla bych pokračovat v učení dalšího jazyka a zlepšit se v digitálním malování :D Jinak hodně číst a výletit, jak to jenom půjde ♥ Ale s tím pečením to vůbec není špatný nápad. Až budu mít v pořádku ruku, tak něco zkusím :D Díky za tip ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau! Digitálne maľovanie? O tom nič neviem. Každopádbe ďakujem za tip, čo preskúmať! :)

      Odstrániť
  9. Super článek! :) Já jelikož chodím do práce, tak čas na nudu ani nemám :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Povedený článek... :) Heh, budu souhlasit s ostatníma... chodím do práce, píšu blog, kreslím, tvořím... není čas se nudit. Spíš není čas na všechno, co bych chtěla dělat. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pekné tipy. Väčšinu z toho spĺňam, haha. Ale taktiež brigádujem, čiže niet na všetko čas ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * Giveaway * ♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To verím, ja som brigádovala minulý rok a mala som toho až nad hlavu :)

      Odstrániť
  12. super clanek, az na bod cislo jedna. to me hned zkraje rozesmalo. ja a vareni a peceni? o-muj-boze! :-D

    OdpovedaťOdstrániť