streda 30. marca 2016

New in! part. 2

Isto si teraz hovoríte, bože, zasa ďalší haul? Áno, zasa. No tentokrát aj s recenziou!



1. Košíčky na cupcakes
To je tak dokonalá vec! Kúpila som ich v pepcu za 1,25 a musím uznať, že som milo prekvapená ako krásne vedia dozdobiť muffiny. Čoskoro s nimi uvidíte aj jeden recept práve na túto pochúťku, s ktorou bude spojená aj recenzia na jednu úžasnú knihu! 

2. Rámik
Pepco je pre mňa obchod na také malé lacné drobnostičky a blbostičky, preto ho mám veľmi rada. Aj tento rámik mám odtiaľ a prišiel mi veľmi flexibilný a užitočný, použijem ako darček pre moju kamarátku (ale pššt!), samozrejme s našou spoločnou fotkou. 

3.Akrylové farby 
Pre zmenu som ich kúpila v Kiku, ešte som ich neskúšala, ale zatiaľ vyzerajú byť fajn, majú v sebe také malé čiastočky, ktoré by nepatrnému pozorovateľovi mohli pripadať ako peeling, ale prosím vás, ako peeling to nikdy neskúšajte. Inak, už som tú farbu  stihla niekde zapatrošiť, jééj!

4. Tričko
No nie je úžasné? Ja som sa do neho zamilovala. Nemá rukávy, je s potlačou takýchto ornamentov a jeho materiál je typicky "letná" vzdušná bavlna. Ak si ho budete chcieť kúpiť, doporučujem si ho zobrať o jednu veľkosť väčšie, lebo voľnejšie je trochu krajšie. :-) 


Snáď sa na mňa nikto z http://postovnezdarma.cz/ nebude hnevať, že recenziu robím takouto formou, no sami uznajte, o čom by bola recenzia na jedny malé náušnice v samostatnom článku? 
Tieto náušničky ma na prvý pohľad veľmi zaujali svojou originalitou. Majú zvláštne zapínanie, pri ktorom vám  je spod ucha vidieť ako keby ďalšia náušnica. Motív týchto sedmokrások mi príde naozaj veľmi vydarený a samotné prevedenie je naozaj veľmi krásne. Bohužiaľ mi náušnice prišli bez jedného kamienka, ktorý síce nie je veľmi vidieť, ale keď si niečo objednám, malo by to prísť stopercentne. 
9/10


Len tak mimochodom, vyhodnotenie giweavey je 4.4. 2016, tak ak si sa ešte nezapojila, máš šancu to zmeniť! 








8 komentárov: