pondelok 12. októbra 2015

Zatiaľ spolu, zatiaľ účinne!

Asi to tak nevyzerá, ale keďže sa môj blog volá (v preklade) niečo ako "Ankin svet" mal by byť pomerne široko tematicky zameraný. Ale čo? Beauty sekcia je oslabená, čiže sa teraz pripravte na menší nával! Nenechajte sa zmiasť,toto nie je žiadna recenzia- nie,nie toto sú moje úspory!





Alpa- Amica (kafrová): Tieto malé zázraky zbožňujem. Stoja len niečo okolo osemdesiatich centov (v zľave sedemdesiat) a tá kvalita je ceny 3 až 4 eurá! Krásne pleť vyčistí, trošku stiahne - ak máte mastnú pleť tak aj "odmastí" a ako zázrakom je vaša pleť bezproblémová. Škoda len, že Alpa nevyrába takéto väčšie balenia. Tieto malé sú razom fuč.

Clean&Clear morning energy: Tento tonik je tiež super. Povedala by som, že vlastne zanecháva taký istý účinok ako Amica len, čo je ešte lepšie je skutočnosť, že po tejto vodičke sa vám pleť aj prekrví- na ospanlivé rána neexistuje nič lepšie!

Nivea Stay clear: Keby som mala hodnotiť, tak táto micelárna voda je z tejto trojky najslabšia.Nerobí nič mimoriadne- iba to, že keď máte pleť stiahnutú a potrebujete ju hydratovať, táto micelárka vám hravo poslúži.

Dúfam, že vám článok poslúžil pri rozhodovaní, alebo, keď už ste ho čítali len tak, že ste sa aspoň oboznámili s niečím novým.
xoxo, AnkaLoves..

9 komentárov:

  1. Ani jeden výrobek jsem ještě nezkoušela. Od Amica si pamatuji, že jsem měla jejich suchý šampon. Byl to můj první a stál pár korun. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, u nás nič také nie je. U nás nie sú ani suché šampóny. Aneb teta drogéria.. DM forever! :D

      Odstrániť
  2. Clean and Clear jsem používala před pár lety a dost jsem si tím zničila pleť :/
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Docela mě zaujal ten výrobek od Alpy, můžu se zeptat, kde se dá sehnat?
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Docela mě zaujal ten výrobek od Alpy, můžu se zeptat, kde se dá sehnat?
    Jinak moc ráda tě chci pozvat na narozeninovou GIVEAWAY, která probíhá u mě na blogu. :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovedaťOdstrániť