utorok 20. októbra 2015

Veľké recenzovanie!

Ahojte! Dnes vám prinášam jednu veľmi veľkú recenziu vzorčekov, ktoré mi zaslal eshop Parfums, za čo im neskutočne ďakujem. Celá recenzia mi zabrala niečo cez dva týždne, takže dúfam, že sa vám bude aspoň páčiť. Hor sa do čítania! :)






Lancôme visionnaire: Malo to byť sérum proti vráskam- no je to ako lacný krém, ale veľmi zlý krém. Takto zhodnotila moja mala tento modručký vzorček. Nemusíte byť jasnovidec, aby ste pochopili, že jej tento krém nevyhovoval. Hovorí: "Zo začiatku bol fajn, všetko v pohode, ale po cca hodine mi ostal na tvári taký filter- krém, ktorý sa nevsiakol a dal sa rukou zotrieť. Nič príjemné."

Caudale Vinosource: Tento krémový sorbet mi príde skvelý. Nádherne zhydratuje pokožku, ktorá ostane jemná a krásna. Vyhladí ju tak, že by ste si ju ľahko zmýlili s líčkami batoľaťa. Síce nevonia po hrozne ako je to vyobrazené na obale, no to v tomto prípade nie je na škodu. Bola by to len zbytočná parfumácia.

Melvita: Krémy sú skvelé. Nemám im čo vytknúť, mne veľmi vyhovovali. Krásne hydratovali (ako skoro všetko z tohto balíčka), voňali a celkovo boli super! :)

Lavera: Ak hľadáte dokonalý krém, už ste ho našli! Každý z týchto troch dokonale vonia a vôňa nevyprchá, budete po ňom voňať aj naďalej! Dobre hydratuje a rýchlo sa vstrebáva. Tomu sa hovorí podstivý produkt!


Clarins paris: Ak už ste niekedy skúšali krém proti celuitíde asi viete, že výsledky sa nedostavia behom jedného dňa. Nie, to naozaj nie. Treba ho používať dlhšie a tak je to aj u tohto produktu. No zatiaľ vám môžem povedať, že som veľmi spokojná! :)

Mixa 24h. moisturising cream: Tento produkt by mal hydratovať po dobu 24 hodín, no ak mám pravdu napísať, nesplňuje to. Je to obyčajný krém, len s nápisom "hydratačný". Zbytočná kúpa. 

Klorane schamponing: Priznávam, tento šampón skúšala moja sestra, keďže ja nemám polámané, alebo inak poškodené vlasy, ktoré by potrebovali ošetriť. Ale to nič nemení na skutočnosti, že sa jej veľmi, veľmi zapáčil! Teraz má po ňom lesklejšie vlasy a tiež sú krajšie- už nie sú suché a bez života.

Sisley sérum global:  Prvé, čo ma zaujalo bola vôňa. zvláštna vôňa, ktorá mi veľmi pripomína skorocel. To je u mňa +, som rada, že aspoň nevonia tak chemicky. Čo sa týka účinku, aj s tým som spokojná. Máte po ňom pleť ako bábätko, jemnú a neskutočne hravú.

Sisley eye and lips emulsion: Tieto emulzie na pery a očné viečka nie sú až tak známe, preto som od nich toho veľa neočakávala.Výsledok ma, ale prekvapil. Vôňa tohto produktu je veľmi dobrá, nie prehnaná so štipkou mentolu. Samozrejme, nás všetkých zaujíma hlavne účinnosť, tak ako obstála? Hydratácia dobrá, to nepopieram.Taktiež je to balzam na popraskané pery. No inak ma táto emulzia veľmi nezaujala. Účel splňuje, ale nemá to tú čerešničku na záver.

Phyto paris condicioner: Pri skúšaní všetkých týchto vzorčekov som mala pocit, že mi asi ani jeden nebude vyhovovať- zloženie, mám inú pleť.. No myslím, že tento kondicionér ma veľmi milo prekvapil. Nie len, že mám po ňom krásne hebké a lesklé vlasy, ale po umytí mi na hlave nenastal výbuch nových, malých a krátkych vlasov ako zvyčajne! To je u mňa plus!

Caudalie sérum sos: Priznávam, túto značku som nepoznala až dovtedy, kým so nedostala tieto vzorčeky k recenzii. Milo ma prekvapila!  Všetko od nej mi sedí ako uliate. Samozrejme, aj toto SOS sérum, mne veľmi pomohlo!

Sisley  odličovacie mlieko: Nechápem princíp týchto mliek. Je to divné, ale nevyhovujú mi. Nikdy mi neodlíčia úplne všetko, čo by som chcela. Veľmi vám preto o tomto produkte nepoviem, mne totiž nevyhovoval zložením. Ja a odličovacie mlieka= nene..

Sisley wash facial gel: Tento čistiaci gél má v sebe malé čiastočky, ktoré na mňa pôsobia skôr ako jemný peeling tváre než ako čistiaci gél. Síce to nie je na škodu, ale aj tak mi tam to slovo vadí. Celkovo je ale tento gél super, je možno o niečo slabší a menej toho vyčistí, no ak si dáte na odličovaní záležať, hravo vám postačí :)

Bioderma sérum global: Keď mám porovnať toto sérum a sérum od sisley, sisley vyhráva. Toto od biodermy mi príde také o ničom, ako obyčajný krém.



Eau de Cartier ( priehľadná):  Vôňa je krásna. Cítim v nej nejaké citrusové ovocie, kvety, a leto! Viem, znie to divne, ale mne táto voňavka pripomína leto. No nesmúťte, nie je až taká silná, že by ju nemohli nosiť aj dievčatá. Pomerne dlho vydrží stále pekne voňať a hlavne- jej vôňa nie je sladká!

Roberto Cavalli paradiso (s čiernym znakom): Po prečítaní názvu som mala pocit, že sa asi zase prehupnem do húpacej siete medzi dve palmy, ale neviem, táto vôňa mi neprípomína ten "paradise" skôr jar, keď všetko rozkvitá a vy cítite peľ, príroda sa zotavuje po zime. Mierny štipľavý nádych, tulipán a slnečné lúče- moja charakteristika.

Eau de Cartier (žltá) : Nádherná jemná vôňa. Pripomína mi citrusy (veľa citrusov), čistotu a ľahkosť.

Eau de Cartier (modrá) : Zatiaľ, čo som všetky voňavky a  toiletky chválila, táto u mňa také sympatie nemá. Jej vôňa je veľmi, veľmi štiplavá pripomínajúca Alpu. Nie, nevonia mi.

Caudalie paris day cream: Toto by mal byť denný  krém. Neverím. Keď som ho poprvýkrát vyskúšala, myslela som si, že je to bb cream. Jeho farba to prezradzovala. A práve jeho farba ma odradzuje. Takto by denný krém nemal vyzerať! dokonca ma po ňom páli pleť a je neprirodzene červená takže: no,no.

Clarins paris: Jemný bb cream-nič viac, nič menej. Tento make up toho vážne veľa nezakryje, no za to je príjemne ľahký a aspoň sa niekto (aspoň u mňa) trafil do správneho odtieňu pleti. Hlavne to, ale s ním neprežeňte- mohol by si vás potom niekto ľahko zmýliť s pomarančom.

Caudalie créme teintée minérale: Obidva tieto make- upy mi nesadli. Zloženie- super. Znášanlivosť- super. Bohužiaľ, odtiene sklamali. Vy to na fotke síce nevidíte, ale boli mi zaslané dva: jeden tmavý a druhý bledý. Škoda, ja som asi niečo medzi.

Celkové zhodnotenie: vyhovovalo mi 14/21 to je myslím si úspech. Jediné, čo ma mrzí je- 
Mohli by na tie vzorčeky písať aj niečo po slovensky. Potom sa ja môžem namáhať, či je to napísané vo francúzštine, alebo fínštine! 

Ďakujem, že ste to dočítali až sem. Have a nice day, Ankaloves


5 komentárov:

  1. To je teda vzoriek! Najviac ma zaujal asi ten krém Lavera :) Skvelý článok!
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No těch je! Moc hezky zrecenzované, jen bych uvítala fotky produktů na ruce :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to aj ja, no bohužiaľ, skúsila som to a výsledná fotka stála za nič. :/

      Odstrániť
  3. Páni, tolik vzorečků :) Některé bych taky chtěla vyzkoušet.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť