piatok 24. júla 2015

Žuvačky Airwaves Cool + výherca giweavey

Ahoj, dnešný článok bude o mojom názore na žuvačky Airwaves Cool a bude to také menšie pokračovanie série Som pokusný zajačik!, ktorá už, bohužiaľ, zapadá prachom.

Prvý balíček na ohodnotenie som si zobrala ten modrý, zlý, nechutný, ale má pekný obal :)
Začnem takto: žiadna novinka. Neoplatí sa. Chuť je až moc ostrá - mentolová a ak by ste ich niekedy chceli vyskúšať, doporučujem lacnejšiu verziu. Lebo síce to často nehovorím, ale v tomto prípade si platíte za značku a nie za výrobok. Ble,ble.
1/10 (za vzhľad)

No tie druhé, láska na prvý pohľad! Ich chuť by som nepopísala ako pomarančovú, ale ich vzhľad mi k tomu napomáha, sú oranžové! Tipla by som to skôr na veľmi,veľmi jemný grep, no veľmi chutný!
10/10!

A krátka informačka :)
1. Vec je Giweavey! - určite každého z vás, ktorý sa zúčastnili bude zaujímať, či ste vyhrali, preto vás už nebudem viac napínať, lebo výhercom je Kikuška Gračková, gratulujem! Kika pošli mi adresu (nájdeš ju v  Contact ), nech viem, kam ti mám balíček poslať. :)
2. Idem na tábor (twistovo, muhahahahaha), 9 dňový, preto počas tohto obdobia nebudú pravidelne články. Mám síce nejaké načasované, no neviem či ich bude veľa.

4 komentáre: