piatok 1. mája 2015

Hipster na zavolanie

Keď som si po roku uvedomila, že moja taška, ktorú ťahám všade kam sa pohnem už poriadne nedrží, musela som si zaobstarať novú.
Pretože som doma nevlastnila ani jednu plátenú tašku a všetci vieme, že takéto tašky sa momentálne v dave nestratia, začala som spolupracovať s e-shopom Letnyhit.sk. Ako som už teda písala, vybrala som si už spomínanú plátenú tašku s mne veľmi blízkym citátom- Just another hpstr quote ( len ďalší (hipster) citát). Ako som teda s taškou spokojná? 
Každý, kto má rád jednoduchosť, si na tomto internetovom obchodíku niečo nájde.Majú tam plátené tašky s rôznymi nápismi, preto ak sa vám nepáči práve moja taška, určite tam nájdete nejakú ktorá by lichotila vášmu vkusu.

 Ako si sami môžete povšimnúť, taška je nie len jednoduchá ale aj veľmi, veľmi, priestranná a veľa toho udrží. Mne osobne vydržala uniesť môj denný náklad do školy, ale za "školskú" tašku by som ju radšej nepovažovala. Predsa je to len plátená taška. Uši má tiež veľmi veľké, ideálne na plece a čo je hlavné- netrhajú sa! Potlač ma veľmi prekvapila. Nie je to totiž tá typická jednoduchá lesklá potlač, to vôbec nie, prirovnala by som ju skôr ku farbám na textil aj keď viem, že farby na textil to byť určite nemôžu, preto iba prirovnávam. U tejto potlače sa totiž nikdy nemôže stať, že by sa vám zošúchala. Naozaj, ťahám ju už tretí týždeň a ani milimeter nie je dole!



Ďalšia vec čo ma potešila je to, že ku každej objednávke posielajú darček zdarma, a preto som aj ja dostala tento krásny náramok. Veľmi ma potešil a ešte raz ďakujem za krásnu spoluprácu :)



A čo vy a plátené tašky? Máte nejakú doma? Tiež ju so sebou všade ťaháte ako ja ? :)

12 komentárov:

  1. Mám jednu z H&M, no kvalita nie je práve najväčšia - trochu dlhšie sa mi pára, aj keď je pravda, že ju vlastním už temer rok :D Táto sa mi veľmi páči - pôjdem e-shop omrknúť ;)

    hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, tá je fakt krásna <3 .. Pekne píšeš, dobre sa to číta ale o inom chcem :) .. Podľa mňa sú plátené tašky super :3 .. Mám jednu doma ale tú tak neberiem, pretože tú som dostala v nejakej súťaži od Helmans a nosievam ju len na nákup do obchodu (na to je ale vážne dobrá!) ... Možno by som si nejakú aj zadovážila, ale neviem si predstaviť kam (k čomu to by bolo ľahké) by som ju nosila, pretože ja som dievča z dediny, do školy nosím ruksak a do mesta nosím kabelku, pretože veľa vecí nikdy nepotrebujem, na kupalisko sa mi zdá zase malá a na výlety radšej rukasak.. Chápeš čo tým chcem povedať nie? Ale inak je krásna :3

    www.amazing-adria.blogspot.sk
    (V skupine na fb si písala že oplácaš komentáre, prosím napíš komentár iba ak ťa článok zaujme, ak ho budeš chcieť naozaj komentovať nie z povinnosti o to nestojím :) )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ! Ja ju nosím vtedy, keď idem s kamarátkami von, alebo na krúžok, čiže vtedy, keď potrebujem tašku kde sa vojde A4 :)

      Odstrániť
  3. Taška je super,tiež by som podobnú potrebovala a náramok je úžasný (škoda že ja neviem nosiť náramky).
    Pozývam ťa na giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/04/narodeninova-alebo-jarna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj pekná taška,už dlho plánujem si takú zaobstarať len niako aby som sa k tomu dokopala :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu plátěnou tašku si plánuji koupit, poslední mi zabavila mamka :) Moc pěkně píšeš, ale chtěla bych ti jen říct, že mi na tvém blogu vadí to pozadí. Ta žlutá hrozně svítí do očí. Nevím, aspoň takhle to cítím já. Píšeš skvěle, pár článků jsem přelétla očima, ale tento jsem si opravdu četla pozorně. Jediné co, mě tady odrazuje je jak je to tady uspořádané a prostě ta žlutá. Neurážej se, nemyslím to zle :)
    http://merrylifev.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ten problém sa snažím riešiť, ale stále som ešte neprišla na to, ako by som ho mohla zrealizovať. :)

      Odstrániť
  6. Nápis sa mi veľmi páči, pravdepodobne by som si aj ja taký vybrala :D Ale som skôr na normálne kabelky s veľa vreckami, lebo v tých látkových mi to všetko padne na spodok... :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja plátenú tašku nenosím bežne, iba na pláž :D Ale keby som takúto mala tak ju nosím všade :3 Tvoj nápis sa mi veľmi páči, pozerala som na ich stránke aj ďalšie nápisy a všetky sú úžasné! ♥
    Michelle

    OdpovedaťOdstrániť