utorok 7. apríla 2015

MMO: Marec (btw.: recenzia na zubnú pastu?)

Vitajte! Marec na môj vkus veľmi rýchlo ubehol, preto je dnešný článok o mojich march favorites. Užívajte!

1.Sunquick: Aj keď to tak asi na prvý pohľad nevyzerá, tento sirup je pre mňa niečo božské! Cez Veľkonočné sviatky som sa od neho nevedela odtrhnúť a keď nám došiel, nevedela som čo si dať na pitie ku raňajkám. Je to taká moja osvedčená dávka pozitívnej a zároveň osviežujúcej energie, ktorá nie je  kofeín!

2.Look: Tí, ktorý môj blog už dlhšiu dobu poznajú vedia, že túto riasenku som si kúpila sa koncerty, ale tak sa mi zapáčila, že ju nosím nie každý deň, ale aj tak často. Riasy predĺži, síce ich zlepí, ale mne to neprekáža. Nemám totiž veľké nároky.

3.Signal: Poznáte to, keď natrafíte na dokonalú zubnú pastu a nie a nie sa jej vzdať? Nie? To nič, ani ja som ten pocit pred týždňom nepoznala. Pasta je zelená s takými menšími kúskami žltej a do tej celej zmesi sa pridáva ešte malý náznak bielej. Samozrejme, nápis white sa úplne so skutočnosťou nezhoduje, ale kedy áno, však?

4.Mazání na žíly a cévy: Tento gél by mal byť určený na kŕčové žily, ale ja som sa k nemu dostala cez moje modriny. Účinok je po jednom natretí!

5.Dieta: Ja si časopisy pravidelne nekupujem, to viete, ale tento mi učaroval. Vrele doporučuje pre človeka odhodlaného schudnúť!

Vyzerá to, že títo obľúbenci boli kratší ako obvykle, môžno aj nudnejší, ale aj tak dúfam, že sa na môj blog ešte vrátite!

1 komentár:

  1. Po tej špirále tiež pokukujem, takže uvidíme. Chcela by som ťa pozvať na moju Jarnú Giveaway, ktorá prebieha práve teraz na blogu! :)

    LeušLifestyle

    OdpovedaťOdstrániť