utorok 14. marca 2017

Podtrhni svoju prirodzenú krásu!

Ahojte!
Asi na začiatku februára uviedla značka Weleda na trh tri nové prírodné tónujúce balzamy. Všetky tri sa ku mne dostali na zrecenzovanie, tak nuž, poďme si o nich niečo povedať.

Prvé, čo ma na týchto produktoch zaujalo, nebola ani tak krabička, ale informácia, ktorú som sa dočítala na hlavnej stránke Weledy a veľmi príjemne ma prekvapila. Tieto balzamy sú 100% vegánske, čiže ak berieme do úvahy aj ich jemnú textúru, sú vhodné už naozaj pre každého. A tá vôňa!

Balzam na pery berry red   


Tónujúci balzam na pery berry red poskytuje perám jemnú prírodnú ochranu, zanecháva ich krásne vyživené s jemným nádychom černicovej červene a decentným leskom. Vďaka obsahu jojobového oleja a bambuckého masla spoľahlivo chráni a vyživuje citlivú pokožku pier. Balzam nezakrýva prirodzenú farbu pier, podčiarkuje ich autentickú krásu a nechá vyniknúť Váš individuálny pôvab.

Tento odtieň je môj absolútny favorit. Nie je výrazný, vtieravý či bijúci do očí, ale príjemný, naozaj zvýrazňujúci prirodzenú farbu pier. Úprimne povedané, takýto odtieň som ešte nikde nevidela, pravda, má v sebe mierne trblietky, čo by mohlo niektorých odradiť, ale po nanesení celkom prirodzene zaniknú a na perách zostane jemný nádych tmavobordova.    

Balzam na pery nude

Tónujúci balzam na pery nude poskytuje perám jemnú prírodnú ochranu, zanecháva ich krásne vyživené s jemným farebným nádychom hodvábu a decentným leskom. Vďaka obsahu jojobového oleja a bambuckého masla spoľahlivo chráni a vyživuje citlivú pokožku pier. Balzam nezakrýva prirodzenú farbu pier, podčiarkuje ich autentickú krásu.

Nude odtieň som nosila na perách najmenej, ale  to neznamená, že by bol účinnosťou pozadu. Odtieň je veľmi nenápadný, pri niektorom svetle hádže odlesky do zlatova. Ak chcem, aby moje pery vyzerali maximálne inkognito, siahnem po tomto!   

Balzam na pery rose 
 
Tónujúci balzam na pery rose poskytuje perám jemnú prírodnú ochranu, zanecháva ich krásne vyživené s jemným ružovým nádychom a decentným leskom. Vďaka obsahu jojobového oleja a bambuckého masla spoľahlivo chráni a vyživuje citlivú pokožku pier. Balzam nezakrýva prirodzenú farbu pier, podčiarkuje ich autentickú krásu.

Tento balzam je vhodný ako rýchla voľba do kabelky, len pretriete a môžete ísť! Pery po ňom nie sú nejako extra ružové, skôr, akoby som to nazvala, pobozkané nehou - farba im dodá pekný nádych  decentnej ružovej. Taktiež sú hydratované a vy vyzeráte mlado a sviežo.

To je nadnes všetko, ak by ste chceli takýto set balzamov aj s prekrásnou taštičkou vyhrať, mrknite TU


Ako sa vám balzamy pozdávajú? 


xoxo,
AnkaLoves

16 komentárov:

  1. Mě se nejvíce zamlouvá odstín rose :)

    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa zasa páči berry red :) inak na mojom blogu prebieha súťaž, budem rada ak sa zapojíš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Berry red je skvelý odtieň :), ohromne sa mi páči :)

      Odstrániť
  3. Můžou být fajn, ale nějak nemám potřebu si je jít koupit. Nejvíce se mi líbí odstín berry red. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že sa dajú nahradiť lacnejšou variantou, to nepopieram. :)

      Odstrániť
  4. Já mám ráda balzámy od Labella. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uveríš mi keď napíšem, že som ich nikdy neskúšala? :/

      Odstrániť
  5. Achjo to je desny vsichni ted maji tyhle balzamy a jsou z nich desne nadseny. Asi si je budu muset taky poridit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balzamy vyzerajú super, zapojila som sa aj do súťaže :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jé, to je super. Právě takové balzámy s jemným nádechem barvičky mám ráda! :) Možná nějaký z těchto zkusím.

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Článek jako na zavolanou, dnes jsem byla v drogerii a okukovala jsem produkty od Weledy, jelikož s toutu značkou nemám žádně zkušenosti, říkala jsem si, že si nejdřív nějaké produkty a recenze přečtu a poté si něco koupím :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť